REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL KARARI SÜPER OLDU...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL KARARI SÜPER OLDU...

Yönetim yaptığı toplantı sonucu Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı hayırlı olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aziz yıldırımda aday olsun diğer sürekli muhalefet edenlerde aday olsun sonucu hep beraber görelim sandıkta bükemediğimiz eli kim olursa öpelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aziz yıldırım artık bırakmalı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe kongreye gidiyor

Fenerbahçe, olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı. Aziz Yıldırım aday olmayacağını açıkladı.

Fenerbahçe, TFF'den şike sürecinde aklanmıştı. Platini'nin başkanı olduğu UEFA ise sarı-lacivertli takımın şike yaptığına karar verdi. Fenerbahçe de CAS'a başvurarak itiraz etti. Alınan ceza onandı. 3 Temmuz sürecinden itibaren Fenerbahçe'nin suçsuz olduğu ve takımın aklanacağı söyleniyordu. Fakat bunun akabinde Aziz Yıldırım'ın güvenilirliği kalmadı. Böylelikle CAS ve UEFA kararları sonrası olağanüstü kongre kararı almak zorunda kalındı. Kongre tarihi 26 Ekim olarak belirlendi.
    AZİZ YILDIRIM BIRAKTI

Aziz Yıldırım bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında çalışma arkadaşlarına veda etti. "Bundan sonra ben yokum." dedi.
    SARAN ÖNE ÇIKIYOR

Muhalefetin önde gelen isimlerinden Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran uzun bir süredir seçim çalışması yapıyor. En öne çıkan isim olarak göze çarpıyor. Saran'ın listesinde çok ünlü işadamlarının olduğu gelen haberler arasında.
    "FENERBAHÇE'NİN KONGRE AÇIKLAMASI"

"Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 29.08.2013 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında, seçimli olağanüstü genel kurul kararı almıştır. İlk toplantı tarihi olarak, 26 Ekim 2013 belirlenmiştir. Tüzük gereği belirlenen ilk Olağanüstü Genel Kurul tarihinde çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 2 Kasım 2013 tarihinde yapılacaktır. Genel Kurul toplantı gündemi, ilerleyen günlerde belirlenecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır. Kararın, tüm Türkiye ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yıldırım ise UEFA ve Yargıtay’dan ceza almazsa başkanlığa adaylığını koyacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

F.BAHÇE’YE CAS kararından 1 gün önce, yani Arsenal rövanşının oynandığı gün UEFA’dan ilginç bir yazı geldiği ortaya çıktı.UEFA: Kuraya Gelmeyin demşler...Sarı-lacivertlilere yarınki kura çekimine gelmek için girişimde bulunmamaları, kendilerinden gelecek haberi beklemeleri bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping açık kapı

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yıldırım ise UEFA ve Yargıtay’dan ceza almazsa başkanlığa adaylığını koyacak
    F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın dünkü yönetim kurulu toplantısında üyelere veda eder gibi konuşması sonrasında camiada en çok merak edilen konu aday olup olmayacağı... Başkanın konuşmasında “Büyük ihtimalle Yargıtay’dan da ceza gelecek” vurgusunu yapması olağanüstü kongrede aday olmayacağının en net göstergesi olarak yorumlandı. Ancak yine Yıldırım “Bekleyelim görelim, bakalım adaylık için kimler çıkacak” sözleriyle açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri