Yönetim yaptýðý toplantý sonucu Olaðanüstü Genel Kurul kararý aldý hayýrlý olsun...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Yönetim yaptýðý toplantý sonucu Olaðanüstü Genel Kurul kararý aldý hayýrlý olsun...
Vestel UD9200 4K SMART LED TV
ARÇELÝK 32" SMART TV
NEXT 2071HD
NEXT 64HD
H96 PRO PLUS ANDROÝD TV BOX
Disneyplus
Netflix
Tivibu Go süper paket
Dsmart go
Turkcel Tv+ Mini paket
Blutv hepsiburada premium
aziz yýldýrýmda aday olsun diðer sürekli muhalefet edenlerde aday olsun sonucu hep beraber görelim sandýkta bükemediðimiz eli kim olursa öpelim.
aziz yýldýrým artýk býrakmalý..
Fenerbahçe kongreye gidiyor
Fenerbahçe, olaðanüstü seçimli genel kurul kararý aldý. Aziz Yýldýrým aday olmayacaðýný açýkladý.
![]()
Fenerbahçe, TFF'den þike sürecinde aklanmýþtý. Platini'nin baþkaný olduðu UEFA ise sarý-lacivertli takýmýn þike yaptýðýna karar verdi. Fenerbahçe de CAS'a baþvurarak itiraz etti. Alýnan ceza onandý. 3 Temmuz sürecinden itibaren Fenerbahçe'nin suçsuz olduðu ve takýmýn aklanacaðý söyleniyordu. Fakat bunun akabinde Aziz Yýldýrým'ýn güvenilirliði kalmadý. Böylelikle CAS ve UEFA kararlarý sonrasý olaðanüstü kongre kararý almak zorunda kalýndý. Kongre tarihi 26 Ekim olarak belirlendi.
AZÝZ YILDIRIM BIRAKTI
Aziz Yýldýrým bugün yapýlan Yönetim Kurulu toplantýsýnda çalýþma arkadaþlarýna veda etti. "Bundan sonra ben yokum." dedi.
SARAN ÖNE ÇIKIYOR
Muhalefetin önde gelen isimlerinden Saran Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Sadettin Saran uzun bir süredir seçim çalýþmasý yapýyor. En öne çýkan isim olarak göze çarpýyor. Saran'ýn listesinde çok ünlü iþadamlarýnýn olduðu gelen haberler arasýnda.
"FENERBAHÇE'NÝN KONGRE AÇIKLAMASI"
"Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 29.08.2013 tarihli Yönetim Kurulu Toplantýsýnda, seçimli olaðanüstü genel kurul kararý almýþtýr. Ýlk toplantý tarihi olarak, 26 Ekim 2013 belirlenmiþtir. Tüzük gereði belirlenen ilk Olaðanüstü Genel Kurul tarihinde çoðunluk saðlanamadýðý takdirde ikinci toplantý 2 Kasým 2013 tarihinde yapýlacaktýr. Genel Kurul toplantý gündemi, ilerleyen günlerde belirlenecek ve kamuoyu ile paylaþýlacaktýr. Kararýn, tüm Türkiye ve camiamýza hayýrlý olmasýný dileriz."
Yýldýrým ise UEFA ve Yargýtay’dan ceza almazsa baþkanlýða adaylýðýný koyacak![]()
F.BAHÇE’YE CAS kararýndan 1 gün önce, yani Arsenal rövanþýnýn oynandýðý gün UEFA’dan ilginç bir yazý geldiði ortaya çýktý.UEFA: Kuraya Gelmeyin demþler...Sarý-lacivertlilere yarýnki kura çekimine gelmek için giriþimde bulunmamalarý, kendilerinden gelecek haberi beklemeleri bildirildi.
F.Bahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým’ýn dünkü yönetim kurulu toplantýsýnda üyelere veda eder gibi konuþmasý sonrasýnda camiada en çok merak edilen konu aday olup olmayacaðý... Baþkanýn konuþmasýnda “Büyük ihtimalle Yargýtay’dan da ceza gelecek” vurgusunu yapmasý olaðanüstü kongrede aday olmayacaðýnýn en net göstergesi olarak yorumlandý. Ancak yine Yýldýrým “Bekleyelim görelim, bakalým adaylýk için kimler çýkacak” sözleriyle açýk kapý býrakmayý da ihmal etmedi.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri