REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: yeni konu açamıyorum neden?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yeni konu açamıyorum neden?

yeni konu açamıyorum neden? acaba yeniden aktivasyon + ne yapılacaksa lütfen bir an önce yapın. ben foruma önemli programlar eklemek istiyorum herkes yararlansın istiyorum. :boese157:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım edecekmisiniz?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı plextor_w Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni konu açamıyorum neden? acaba yeniden aktivasyon + ne yapılacaksa lütfen bir an önce yapın. ben foruma önemli programlar eklemek istiyorum herkes yararlansın istiyorum. :boese157:
    üyelerin bilgisayar bölümünde konu açmaları sınırlıdır, sadece buraya konuyu açabilirsiniz.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üyelerin bilgisayar bölümünde konu açmaları sınırlıdır, sadece buraya konuyu açabilirsiniz.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sınırlı mı? ama oraya koyduğunuz programlar yeterli değil. ayrıca güncel değil. ilgilenenlere bırakırsanız daha iyi hizmet verebilir o kısım :00000002:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı plextor_w Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sınırlı mı? ama oraya koyduğunuz programlar yeterli değil. ayrıca güncel değil. ilgilenenlere bırakırsanız daha iyi hizmet verebilir o kısım :00000002:
    size belirttiğim yere programları verirseniz bizler ilgili yerlere taşırız siz hiç merak etmeyin..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    size belirttiğim yere programları verirseniz bizler ilgili yerlere taşırız siz hiç merak etmeyin..
    tamam ok o zaman benim verdiğim programları takip edin. işe yarayıp yaramadığına hep beraber karar verelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşe yarayıp yaramaması önemli değil..Üyelerin program verme yetkileri kısıtlı olduğu için Nakkus ablanın size söylediği bölümde vermek zorundasınız..Eğer gerekirse biz konuları taşırız...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri