Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ATV ve ATV Avrupa 16.9 Yayına Geçti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ATV ve ATV Avrupa 16.9 Yayına Geçti.

Türkiye'de ulusal özel tv kanallarında ücretsiz Full HD yayını yapan atv kanalı SD yayınlarinda da yeniliğe gidiyor ve 16:9 yayın formatına geçiyor.
    Çarşamba gününden itibaren 16:9 yayına geçicek olan kanal böylelikle SD yayınlarında da LCD-LED kısaca 16:9 formatı destekleyen tv'lere uygun hale gelmiş olacak.

Konu bayram tv tarafından (05-09-2013 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hele şükür
    Hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geç bile kalındı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu da iyi haber.Umarım önümüzdeki yıl tüm ulusal kanallar hem HD,hem de 16:9 yayın formatına geçerler.Bir yandan uydu fırlatıyoruz,yetmiyor kiralama yoluna gidiyoruz,o da yetmiyor uydu yapımı için kolları sıvarken en ilkel yayın formatını kullanıyor,en basit çözünürülükte tv yayını yapıyouz.Eh bu da doğrusu bize :45::45:yakışmıyor!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ATVAVRUPA Yarından itibaren 16:9 formatında yayına başlıy

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bedava HD yayın sunan bir ulusal kanalın hala SD sini takip edenlere hayret ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bedava HD yayın sunan bir ulusal kanalın hala SD sini takip edenlere hayret ediyorum.
    herkesin evinde full HD tv ve gerekli ekipmanlar olmayabilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkesin evinde full hd tv olmayabilir ama bir HD alıcı o kadar ucuz ki en fakir evde bile olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkesin evinde full hd tv olmayabilir ama bir HD alıcı o kadar ucuz ki en fakir evde bile olabilir.
    full hd tv yoksa insanlar niye alsın HD uydu alıcısı boşa para vermiş olurlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla bende sana hayret ediyorum.Bu mesajına hd izlemek için bir kere full hd tv lazım+ full hd uydu alıcısı nereden baksan ikisi 800-900 arası bunu alan var alamayan var
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri