Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Hotbirdi ayarlayamadım,

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hotbirdi ayarlayamadım,

Arkadaşlar, şimdi çatıdan indim, Eskişehir- 90 lık çanak- hotbirde ayarlıyorum,ayarladığım kanalda görüntü net, silyal 78 lerde, fakat diğer kanallara bakıyorum, horbirdin yarısında sinyal yok, ben nerede hata yapıyorum,
    havada o kadar sıcakki, yukarıda televizyona güneş vuruyor, görüntüyü kontrolda zorlanıyorum,ter banyosu yaptım inanın
    Lütfen yardım edin niçin hotbirdin yarısı yok.
    Saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı refikilhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar, şimdi çatıdan indim, Eskişehir- 90 lık çanak- hotbirde ayarlıyorum,ayarladığım kanalda görüntü net, silyal 78 lerde, fakat diğer kanallara bakıyorum, horbirdin yarısında sinyal yok, ben nerede hata yapıyorum,
    havada o kadar sıcakki, yukarıda televizyona güneş vuruyor, görüntüyü kontrolda zorlanıyorum,ter banyosu yaptım inanın
    Lütfen yardım edin niçin hotbirdin yarısı yok.
    Saygılarımla...

Doğru kolay değil bu sıcakta ama şimdi Cuma saati biraz mola verin Cumadan sonra bizde buradayız,yardımcı olmaya çalışırız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hotbird kolay ayarlanan bir uydu lnb ve çanak ayarını düzgün yaptıysan sorun yaşamaman lazım.??? Direk alıyorsun sinyali dimi disq yok arada lnb sağlam olduğuna eminsin çanağın sağlam odakda sapma falan yoksa sorun olmaması lazım..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hotbird kolay ayarlanan bir uydu lnb ve çanak ayarını düzgün yaptıysan sorun yaşamaman lazım.??? Direk alıyorsun sinyali dimi disq yok arada lnb sağlam olduğuna eminsin çanağın sağlam odakda sapma falan yoksa sorun olmaması lazım..

LNB ve çanak yeni ama neden böyle oluyor anlamıyorum, çanakta odak bozukluğu yok, çanağın karşısıda boş yani engel yok, ben rasgele bir frekanstan ayar yaptım, acaba zor çeken bir frekans varmıdır ki ona göre ayarlasaydım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10796.00 V 27500 5/6

Bu frekansda sinyal nasıl..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    10796.00 V 27500 5/6

Bu frekansda sinyal nasıl..

Not alayım birde o frekanstan deniyeyim. Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en kolay uydu bu uydu bulucu olmadan bile bulursun
    .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu vatandasın lnb si arızalı muhtemel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri