Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Düğünlerde bayrak yasak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Düğünlerde bayrak yasak

24 Ağustos 2013 tarihinde oğlunu evlendiren baba Mehmet Ali Özdemir, Didim ilçesine bağlı Akbük beldesinde jandarmadan izin almaya gitti.

İzin belgesinin altına imza atan baba Özdemir, belgede yer alan ‘İzinsiz Türk bayrağı asılamaz’ ifadesine çok üzüldüğünü belirterek, “Bu sadece bize uygulanan bir şey değil. Hükümet politikası. Bu ülkede PKK bayrağı astırıyorlar ama biz oğlumuzun düğününde Türk Bayrağımızı asamadık. İnsanın kanına dokunuyor” diye konuştu.

Damat babası Mehmet Ali Özdemir, “Bu belge yüzünden olay çıksın istemedik. Biz bayrağı gönlümüze asmışız zaten. Türk bayrağı asmak tahrik unsuru oluyormuş. İçişleri Bakanlığı’nın böyle bir genelgesi olduğunu söylediler. Muhalefetin boş işlerle değil, bu konulara el atması gerekiyor. Kendi memleketimizde Türk bayrağımızı asamıyoruz düşünebiliyor musunuz?” dedi.

--Didim kaymakamı Ersin Emiroğlu konunun kötü niyetten olmasının mümkün olmadığını ancak bir ihmal sonucu böyle vahim hata işlenmiş olabileceğini söyledi.

EEEE yuh artık !:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başka her türlü bayrak asmak serbesmiy miş .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aponun paçavra,ları ile gezmek serbest...

atatürk posteri ile gezmek yasak.....

atatürkten nefret ediyorlar nasıl bi ülkede yaşıyoruz.....
    Konu muslum-baba tarafından (31-08-2013 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir millet ancak bu kadar kendi milli degerlerinden uzaklaştırılır.. buna seyirci kalan yetkili şahıslar sizler ancak rant peşinde koşunuz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah sizin belanızı versin adi şerefsiz vatan haini xxxxx
    Yazıklar olsun buna ses çıkarmayın tepkisiz kalan herkese yazıklar olsun.
    Daha neler gelecek bakalım bu milletin başına yazıklar olsun
    Ana muhalefet partisi uyuyormu ?
    MHP nerde bunlar. ?
    Konu Hikmet™ tarafından (31-08-2013 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aponun paçavra,ları ile gezmek serbest...

atatürk posteri ile gezmek yasak.....

atatürkten nefret ediyorlar nasıl bi ülkede yaşıyoruz.....
    Paylaş
    Bu Yazıyı Paylaşın Twitter
    Facebookta Paylaş
    | Beğen __________________

Düğünlerde bayrak asmak geleneksel bir davranıştır.Son yıllara kadar bu davranış kimseyi rahatsız etmediği için böylesine bir yasakta kimsenin dikkatini çekmemiştir.Ancak yukarıda alıntıladığım örnekler gibi AKP iktidarı döneminde bazan açık,bazen üstü kapalı bir şekilde bayrak ve Atatürk düşmanlığı Türkiye Cumhuriyeti varlığının vaz geçilmez eleştirisi olarak gözükmektedir.Sayın başbakan'ın" evlere bayrak ve resim asmak günahtır,asacaksanız Osmanlı Bayrağı asın"yollu mesajı,bu ülkede Hilafetin ve Saltanatın kaldırılmasını hazmedemiyen çevreler olduğunun açık kanıtı değil midir?.Ben bu siyasi iktidara yorum yapmayacağım.Forum dostlarının sağduyusuna güveniyorum.
    Not:Alıntıladığım yazılarda isim gözükmüyor.Ben ancak bukadarını becerebildim.Benim yeteneğimde ancak bu kadar.Dostlardan özür dilerim.
    .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zeki Dost,bu haberi paylaştığın için özellikle teşekkürler!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istedikleri elbiseleri vatandaşa giydirmeye çalışıyorlar. her şeyin bir sonu var, hiç bir şey baki beka değildir. 100 güzel şey yaptılarsa milyonlarca kötü şey yaptılar. yazıklar olsun böyle zihniyete. karşılarında adam gibi adam muhalefet yapacak ne başka parti nede başka adam var. bakalım inşallah seçimler gelince kaybederlerde o gizli gizli imzaladıkları belgelerde ortaya çıkar, kendileride yaptıkları sistemde çöker. mhp diyoruz, bahçeli akp. başı ne zaman sıkışırsa akpnin yardıma hep koşuyor. bunları topu vatan hain allah onların ve onlar gibi olanların belasını versin. bize vatan haini değil ülkemizi geri götürecek kafa değil. vatan sevdalısı ve vatansever insan sever insan lazım.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu fazla alevlenmemesi için kapatılmıştır.

mert383 ustam sizde kendinizi tutun lütfen sayılacak sövülecek okadar insan varki inanın burası yeri değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri