Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: UEFA kişilere(şike de) CEZA yağdırıyor !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping UEFA kişilere(şike de) CEZA yağdırıyor !

Aziz yıldırım İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu
    Serdar Adalı_Tayfun Havutçu
    ceza var ama bunlardan ikisine ÖMÜR BOYU MEN ! bakalım kime ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aziz yıldırım--Şekip Mosturoğlu ------en az 2 ile 8 yıl arası

Serdar Adalı ------------- 2 ile 5

İlhan Ekşioğlu --Tayfun Havutçu ÖMÜRBYU MEN 25 EYLÜL de açıklanacakmış!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart telefoınla görüşmeleri[

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aziz yıldırım--Şekip Mosturoğlu ------en az 2 ile 8 yıl arası

Serdar Adalı ------------- 2 ile 5

İlhan Ekşioğlu --Tayfun Havutçu ÖMÜRBYU MEN 25 EYLÜL de açıklanacakmış!
    İlhan Ekşioğlu --Tayfun Havutçu ÖMÜRBYU MEN 25 EYLÜL de açıklanacakmış
    nedeni de İBRAHİM AKIN"la telefoın görüşmeleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu beceriksiz federasyon teşekkürü hakediyor bence..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Uyu federasyon uyu

Türk futbolu büyük bir travma yaşıyor... Spor Tahkim Mahkemesi’nin (CAS), UEFA Tahkim Kurulu’nun kararlarını onaylamasının ardından futbolumuzun iki dev çınarı F.Bahçe ve Beşiktaş Avrupa’dan men ediliyor... Ancak Türk futbolunun patronu olan, Yıldırım Demirören’in başkanlığını yaptığı TFF’den ses çıkmıyor... Açılıştan açılışa koşup suya sabuna dokunmayan sözler sarfeden yöneticiler, bir kriz ortamıyla karşılaşıldığında “Ben duymadım, görmedim, bilmiyorum” rolüne soyunup sırra kadem basıyor. En acısı da tüm spor kamuoyu bu haberlerle çalkalanırken, başını kuma gömen TFF’nin resmi sitesinde konuyla ilgili tek satır yer almıyor...

F.Bahçe ve Beşiktaş, Avrupa’ya alınmıyor. Gelin görün ki TFF’den çıt çıkmıyor. Resmi sitede, “UEFA 2. fitness semineri ve “Siirt Kadın Futbol Takımı”yla ilgili haberler var, bu önemsiz (!) gelişmeler yok

siirttin kadın futbolu çok önemli orada ..ağaların adıgeçiyor memleketleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O federasyon başkanını getiren aziz şahsiyet ve destekçileri düşünsün, kendi kazdığı kuyuya düşmek diye buna denir. M. Ali aydınlar'ı alavere dalavere ile federasyon başkanlığından indirenler, şimdi keşke aydınları dinleseydik puan silinseydi diyor.
    Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O federasyon başkanını getiren aziz şahsiyet ve destekçileri düşünsün, kendi kazdığı kuyuya düşmek diye buna denir. M. Ali aydınlar'ı alavere dalavere ile federasyon başkanlığından indirenler, şimdi keşke aydınları dinleseydik puan silinseydi diyor.
    aynen katılıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar her haber doğru değildir biz cezamızı aldık avrupa bize 2 yıl yok ama biz fenerliyiz kayıplarını yine biz kapatacağız bizede bu yakışır sevdiğimiz kişiler bize yamuk yapsada örnek azizyıldırım aslonan FENERBAHÇE dir aziz yıldırım artık omuzumuzdan düştün sende anla ve çek git biz bize yeteriz çünkü FENERBAHÇELİYİZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşürüleceğini

iki takım için şok iddia
    Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu CAS'tan ceza alan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşürüleceğini iddia etti.

Kaya Çilingiroğlu’ndan şok iddia. Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu TV8′de Telegol programında önemli açıklamalarda bulundu. Çilingiroğlu iddialarını sağlam bir duyuma dayandırdığını belirterek Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın küme düşüreleceğini kaydetti.

İşte Çilingiroğlu’nun açıklamaları
    Aldığım önemli bir duyuma göre futbolumuza yeni bir tsunami geliyor.
    UEFA aldığı kararların TFF ile uyuşması gerektiğini bir belge göndererek uyaracak. Bunun karşlığında da UEFA gerekli hamleler yapmazsa Türkiye Futbol Federasyonu’na benim turnuvalarıma gelme diyecek.
    Bu hamleler ne?
    Hani o meşhur 58. madde ne diyordu. Şike yapan küme düşecek. Bu kararların verileceğini düşünüyorum. Küme düşme olacak. Puan silme olacak. Fenerbahçe küme düşecek puanı silinecek. Beşiktaş sadece küme düşecek. Fenerbahçe tek başına küme düşmeyecek. Diğerleri de. Şi***e karışan diğer kulüpler de. Öyle ligimizi darma duman olacak. İşinden çıkılmaz bir durum. Belki de oynanmayacak. TFF ben kararlarımı değiştirmem de diyebilir. Hani o zaman bir görüş vardı biz 3-5 sene Avrupa’ya gitmeyiz diye. Yani söyleyeceğim kısa süre sonra futbolumuzda bir darbe olacak. İnşallah çok zarar görmeyiz…

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıldırım demirören uyuduğu. medyamızda gerçekleri yansıtmayıp yazmayıp, paralı yazarlık yaptığı sürece, başımıza daha çok iş gelir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri