REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Aciko Guncel Hazır Kanal Listeleri(422X-522X)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim üstadlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11400 cim' e önce aciko 15-11-2006 yazılımını yükledim. Normal bir şekilde çalıştı. sonra Serkan Yılmaz kardeşimizin yaptığı 10-11-2006 aciko proğram listesini yükledim. Ancak cihazımda goldmaster yüklü iken ayarladığım motor anten ayarları komple gitti. Tekrar motor ayarı yaparken birini yapıyorum, diğerinin ayarını yapıp öncekine geri döndüğümde ayar yok oluyor.sebebi nedir acaba. nerde hata yapıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım diseg motormu kullanıyorsun.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet diseq motor kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11400 cim de aciko yazılım yüklü iken golmaster kanal listesi yükleyebilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki arkadaşım ilk olarak lnb konfigirasyonundan uydu ekleme işlemini yap ondan sonra anten ayarına gir orda doğu batı limitlerini ayrla gerekli diğer ayarları yap ve sinyali tamaldıktan sonra ok basarak kaydet. daha sonra bulduğun uyduyu tarat.uydu taraması bittikten sonra diğer uyduya geçmeden menü 5679 yaparak bu ayarları hafıazya al ondan sonra diğer uyduda aynı işlemi tekrarla.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aciko yazılımlarının en iyi taraflarından biride önceden hazırlamış olduğun kanal listeni bozmaması. GM 11000 serisi kullanan arkadaşlara önerim. Ya yukarıda Serkan ustanın verdiği verdiği kanalları yükleyin. Ya da GM'nin kendi yazılımında en son ayarlamaları yaptıktan sonra menü+5679 yapıp hafızaya alın. Ve Aciko yazılımını yükleyin. Kanal listenizin aynı kaldığını göreceksiniz.
    Serkan usta ellerine sağlık arkadaşları bu dertten kurtarmışsın. Ellerine sağlık. Çalışmalarında başarılar diliyorum.
    Saygılar.
    Yüklemeyi nasıl yapacağız biraz daha açabilirmisiniz üstad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki arkadaşım ilk olarak lnb konfigirasyonundan uydu ekleme işlemini yap ondan sonra anten ayarına gir orda doğu batı limitlerini ayrla gerekli diğer ayarları yap ve sinyali tamaldıktan sonra ok basarak kaydet. daha sonra bulduğun uyduyu tarat.uydu taraması bittikten sonra diğer uyduya geçmeden menü 5679 yaparak bu ayarları hafıazya al ondan sonra diğer uyduda aynı işlemi tekrarla.
    üstad 5679 u atlıyorum herhalde ondan kaynaklanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerekli diğer ayarlardan kastınızı anlayamadım. orda başka ayar yokki üstad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerekli derken yani hassas olarak doğu batı limitini yarlamayı kastettim.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri