Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Fenerbahçe'yi küme düşürün! UEFA'dan şok mektup!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Futbolun geldiği hale bak. Hala utanmadan o koltuklarda oturuyorlar. Tüm dünyanın gözü önünde şike yaptılar, hala koltuğu bırakmaya niyetleri yok. Adamda az yüz olur, ne kadar arsızmış bunlar.

Aziz Yıldırım ve Beşiktaş'ın yöneticilerinin yaptığı büyük hatadan dolayı hiç suçu olmayan futbolcular Avrupa'dan men ediliyor. Yazık değil mi bunca emeğe? Sonra hakkımızı her mahkemede arayacağız diye bas bas bağırıyorlar. Neymiş efendim bu süreç UEFA'yı yıpratacakmış.

Fenerbahçe, Beşiktaş kim ve UEFA kim? UEFA işte böyle hançerler, buradaki korkak futbol federasyonu gibi hiçbir şeyden korkmaz. Yazık ettiler şu iki güzide futbol kulübüne.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haberin asılsız ve yalan oldugu ortaya çıktı..

UEFA'nın TFF'ye Fenerbahçe'nin küme düşürülmesiyle ilgili yazı gönderdiği iddiaları TFF tarafından yalanlandı.

Geçtiğimiz günlerde CAS'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaları onamasının ardından UEFA'nın TFF'ye yeniden yargılama konusunda baskı yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu.

Nitekim dün ve bugün yazılı basında, UEFA'nın TFF'ye resmi bir yazı gönderdiği ve özellikle Fenerbahçe için küme düşürülmeye kadar giden ağır yaptırımlar istediği dile getirilmişti.

Hatta TFF'nin bu talebi karşılıksız bırakması halinde FIFA'nın devreye girebileceği ve A Milli Takım dahil tüm kulüplere uluslararası müsabakalardan men cezası verme riski bulunduğu belirtilmişti.

Böyle bir yazının gelip gelmediğin araştıran Radyospor'un TFF yetkililerinden edindiği bilgiye göre, sözkonusu ya da benzer nitelikte bir yazı federasyona ulaşmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şi***i fener ile beşiktaş birbirine yapmış nono:derin düşünelim oyun bunlar ayağımın altından çekil procesi bu bilenler biliyor zaten ben sadece gülüyorum halimize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aydın33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şi***i fener ile beşiktaş birbirine yapmış nono:derin düşünelim oyun bunlar ayağımın altından çekil procesi bu bilenler biliyor zaten ben sadece gülüyorum halimize
    arkadaşım uefa şi***i 2 takım yapmış demiyor.şi***i yapan futbolcu ise futbolcu ya ceza verir amma şi***i yapan yönetici ise takıma ceza verir.burada iddia edilen maçlar hangi maçlar ve kimlerin adı geçiyor önce ona bir bakmak lazım.fb- gençlerbirliği maçı gençlerbirliğinden bir yönetici var mı fb-sivasspor sivasspor dan bir yönetici var mı fb-ibb spor ibb spor dan bir yönetici var mı varsa o kulüpler de ceza alır.gel gör ki fb ve bjk de işin içinde yöneticiler var işte olay burada ayrışıyor.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri