Butun yazilimleri denedim stabil bir yazilim yok malesef cok kotu.
bu yazilimda v3387 deki ekranin kendi kendine 16:9 ps formatina geçmesi düzeltilmis gibiydi,uydular arasinda geçiş yapınca astrada takili kalma düzelmisti.İptv cache diye birsey eklenmis yanliz iptvye hiçbir faydasi yok en azindan onceden birkactane http yi aciyordu simdi hicbirseyi acmiyor.ip tvyi öldürmüs bu yazilim.Super ayarlar ucmus paylasimi acamadim.
Dediğim gibi EXINF listelemeyle iptv kodları atılamaz ise iptv hicbir ise yaramaz bu alette.Kronik problemleri var aletin goruntu formatini kendiliginden degistiriyor,iptv de alet kendini resetliyor.Audio seceneginde kitleniyor reset atiyor.EPG bilgisileri yanlis.Uydu gecislerinde tek bir uyduda asili kaliyor.Flash disk takiliyken iptv yi acarsaniz sürekli reset yersiniz.SD yayin kalitesi cok düsük,alet inanilmaz derecede isiniyor,acilis suresi kotu.
Yazilimla adam edilirmi bu alet emin degilim bende yeni aldim tavsiye edeceginiz bir alet varsa degistirmeyi dusunuyorum.
teşekürler
yazılım nerde
tsk kardes:45:
fiyatına göre ve özelliklerine göre
iyi cihazlar
okadarda abartacak sorunlar yok
( ts 300 ve 7600 kulandım kullanıyorum ayrıca dm 500 hd de kullanıyorum)
selam arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum, cihazi 1 hafta once aldim 1 sene abonelik ve 6 ay ip tv aboneligim var 33.87 yazilimindaydi, flas bellek'le guncelledim son surumu 34.34 ondan sonra serveur yok serveurleri gozumuyo hepsi silinmis lig tv dahi ip tv den kayboldu, ne yapmam lazim serveur lerin geri gelmesi icin? yardim edin..
Aynı sorun bende de oldu kardeşim, ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, Allahtan uyduyu kurcalarken ilk kurulumunu flash belleğe almıştım geri yükledim ıp tv geldi, eğer cihazın hd mini 1000ts ise email adresini göndereyim sana eski yazılıma geri dönersen ıp tv geri geliyor, vesselam...
eline saglık
Urfanyunm arkadasim ayni olay bendede var senin yazilimi banada yoolarsan cok sevinirim simdiden tesekkürler...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri