Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
128 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Redline TS SERİSİ Ver.3.3.87 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ts1000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    V3434 11.11.2013 tarihli ts1000 icin verilen yazilimi kurdum bazi problemler giderilmiş yanliz iptv V3387 ye göre tamamen fiyasko hiçbir kanali acmiyor.Birde superayarlar bu yazilimda nasil aktif ediliyor 6969 ise yaramiyor.

iptv rtmp,mms linklerini açmıyor,http lerde dahi secicilik yapiyor.ip tv nin en buyuk eksikligi #EXTINF:Kanal ismi şeklinde paylaşilan kanallari bu şekliyle text dosyasinin içine yapiştirip ekleyememek.tv list diye text dosyasi hazirlayip bütün #EXTINF leri temizlemek için saatlerini vermen lazim hic pratik degil zaman kaybi.Yeni yazilimda bu problemlerin giderilmesi gerekir.
    yaaa bu cihazlar çıktı çıkalı daha adam gibi bir yazılım verilmedi ben ona yanıyorum
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaaa bu cihazlar çıktı çıkalı daha adam gibi bir yazılım verilmedi ben ona yanıyorum
    Butun yazilimleri denedim stabil bir yazilim yok malesef cok kotu.

bu yazilimda v3387 deki ekranin kendi kendine 16:9 ps formatina geçmesi düzeltilmis gibiydi,uydular arasinda geçiş yapınca astrada takili kalma düzelmisti.İptv cache diye birsey eklenmis yanliz iptvye hiçbir faydasi yok en azindan onceden birkactane http yi aciyordu simdi hicbirseyi acmiyor.ip tvyi öldürmüs bu yazilim.Super ayarlar ucmus paylasimi acamadim.

Dediğim gibi EXINF listelemeyle iptv kodları atılamaz ise iptv hicbir ise yaramaz bu alette.Kronik problemleri var aletin goruntu formatini kendiliginden degistiriyor,iptv de alet kendini resetliyor.Audio seceneginde kitleniyor reset atiyor.EPG bilgisileri yanlis.Uydu gecislerinde tek bir uyduda asili kaliyor.Flash disk takiliyken iptv yi acarsaniz sürekli reset yersiniz.SD yayin kalitesi cok düsük,alet inanilmaz derecede isiniyor,acilis suresi kotu.

Yazilimla adam edilirmi bu alet emin degilim bende yeni aldim tavsiye edeceginiz bir alet varsa degistirmeyi dusunuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım nerde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tsk kardes:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiyatına göre ve özelliklerine göre
    iyi cihazlar
    okadarda abartacak sorunlar yok
    ( ts 300 ve 7600 kulandım kullanıyorum ayrıca dm 500 hd de kullanıyorum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum, cihazi 1 hafta once aldim 1 sene abonelik ve 6 ay ip tv aboneligim var 33.87 yazilimindaydi, flas bellek'le guncelledim son surumu 34.34 ondan sonra serveur yok serveurleri gozumuyo hepsi silinmis lig tv dahi ip tv den kayboldu, ne yapmam lazim serveur lerin geri gelmesi icin? yardim edin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turkish60 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum, cihazi 1 hafta once aldim 1 sene abonelik ve 6 ay ip tv aboneligim var 33.87 yazilimindaydi, flas bellek'le guncelledim son surumu 34.34 ondan sonra serveur yok serveurleri gozumuyo hepsi silinmis lig tv dahi ip tv den kayboldu, ne yapmam lazim serveur lerin geri gelmesi icin? yardim edin..
    Aynı sorun bende de oldu kardeşim, ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, Allahtan uyduyu kurcalarken ilk kurulumunu flash belleğe almıştım geri yükledim ıp tv geldi, eğer cihazın hd mini 1000ts ise email adresini göndereyim sana eski yazılıma geri dönersen ıp tv geri geliyor, vesselam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Urfanyunm arkadasim ayni olay bendede var senin yazilimi banada yoolarsan cok sevinirim simdiden tesekkürler...

Sayfa 3/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri