Teşekkur: 0
Sagol kardesime bi deneyim....
Güncelleme kısmında yedekle var hepsini yedekle yap yazılım yedeklenir, kanalları yedekle yap kanallar yedeklenir, sonra yazılımı yükle, yazılımı yükledikten sonra fabrika ayarlarına dön, cihazın fişini çek 1-2 dakika bekle, sonra aç usbden güncelleme kısmında kanalları yükleyebilirsin, sıkıntı çıkarsa yeni güncellemede usbye yedeklediğin yazılımı geri yükleyebilirsin... (flash belleği cihazda kullanabilmen için bbilgisayarda flash belleği sağ tıkla biçimlendir ntfsc biçiminde biçimlendirmeyi unutma)
forumdan faydalamıyom
yazılım im için teşekkür ederim. emeğine sağlık editör
burada cihazı iyi tanıyan bir usta lazım bu REDLİNE TS 7500HD hakkında soru soracam ben esas next 2000 serisi kullandım yıllarca ama bu cihazda çok zoralndım ama neden çünkü cihaz dandik çalışıyor menü olarak beş para etmez sadece neden aldım uydudan sharıng olayından dolayı aldım ev uydu ciazında kaldı neyse haa geride verebilirim cihazı yerine sevmedim çünkü ..yani söylemek istediğim saedece kanalları açtığı için aldım ama çok takılı kalıyor arkadaşlar yaramaz yani bende katıldım bu seriye birde övüyorlar sitelerde yok işlemcisi bu şekil yok bilmem neyi böyle inanmayın..cihaz şuan çok dandik millet sadece hotbırt ve astra19 dereceleri açıyor full uydu sharıng olarak süresi bir yıldır ama çok takılı kalıyor kafayı yiyorum aypi tv derseniz o daha kötü internetle falan alakası yok cihazdan kaynaklanıyor arkadaşlar ben çok iyi anlayan biri olarak bunları size bildirdim artık karar sizin nextten vazgeçmeyin sadece 2000 serileriden özelde sorabilirsiniz ...NOT cihazın emusu hiç çalışmıyor hani nerden anladın derseniz çünkü emuyla açılan kanallar var daha onlar açılmıyor ama next 2000 cıs süper plusta izliyorum halen
redline donanım olarak iyi değil yazılım olarak free server veriyor free server insanı kanser ediyor bir filmi rahat izleyemezsin bi gördün filmin ortasında en heyecanlı yerde kesilir kopulur vs
yahu ustat en son yazılım .. 34.34 degilmi ki ts 7500 için veya tsler için cevap hangi yzılım daha iyi acaba bu cihaz next 2000 serisi gibi hızlı çalışmazmı yaw....... birde bunların emusu çalışmıyor kardeşim emuyla çalışn kanallar açılmıyor birde sofcam falan yok bunlara nasıl bir cihaz arkaşlar cevap ustat
hadi ulen geri verecem ben bu cihazı next 2000 machine 3d .alacam işte çatır çatır hemde nasıl çalşıyor ne destek ne bir durum var redlinenin kendi sitesinde sadece yazılım çıkınca yazılımı veriyor hani sofcamı falan desteği yok ulen bu cihazı kullananlar yıllarca nasıl kullanmışlar verem olmadan nextin ye 2000 serisi gibi bir daha bu dünyaya o şekilde cihaz gelmez arkadaşlar kulllnanlar çok iyi bilir yazık oldu herşeye bir sürü dandik cihazla doldu ortalık hayırlı olsun
Konu yargıç_1 tarafından (21-12-2013 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri