Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
128 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Redline TS SERİSİ Ver.3.3.87 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gerceker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selem ben cihazı yeni aldım redline ts3000,yazılımdan sonra fabrika ayarlarına dönülsün deniyor ben motorlu sistem kullanıyorum .kanallar.ve ip tv ve server silinirmi yetkililerden bilgi rica ediyorum.
    Güncelleme kısmında yedekle var hepsini yedekle yap yazılım yedeklenir, kanalları yedekle yap kanallar yedeklenir, sonra yazılımı yükle, yazılımı yükledikten sonra fabrika ayarlarına dön, cihazın fişini çek 1-2 dakika bekle, sonra aç usbden güncelleme kısmında kanalları yükleyebilirsin, sıkıntı çıkarsa yeni güncellemede usbye yedeklediğin yazılımı geri yükleyebilirsin... (flash belleği cihazda kullanabilmen için bbilgisayarda flash belleği sağ tıkla biçimlendir ntfsc biçiminde biçimlendirmeyi unutma)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım im için teşekkür ederim. emeğine sağlık editör

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burada cihazı iyi tanıyan bir usta lazım bu REDLİNE TS 7500HD hakkında soru soracam ben esas next 2000 serisi kullandım yıllarca ama bu cihazda çok zoralndım ama neden çünkü cihaz dandik çalışıyor menü olarak beş para etmez sadece neden aldım uydudan sharıng olayından dolayı aldım ev uydu ciazında kaldı neyse haa geride verebilirim cihazı yerine sevmedim çünkü ..yani söylemek istediğim saedece kanalları açtığı için aldım ama çok takılı kalıyor arkadaşlar yaramaz yani bende katıldım bu seriye birde övüyorlar sitelerde yok işlemcisi bu şekil yok bilmem neyi böyle inanmayın..cihaz şuan çok dandik millet sadece hotbırt ve astra19 dereceleri açıyor full uydu sharıng olarak süresi bir yıldır ama çok takılı kalıyor kafayı yiyorum aypi tv derseniz o daha kötü internetle falan alakası yok cihazdan kaynaklanıyor arkadaşlar ben çok iyi anlayan biri olarak bunları size bildirdim artık karar sizin nextten vazgeçmeyin sadece 2000 serileriden özelde sorabilirsiniz ...NOT cihazın emusu hiç çalışmıyor hani nerden anladın derseniz çünkü emuyla açılan kanallar var daha onlar açılmıyor ama next 2000 cıs süper plusta izliyorum halen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

redline donanım olarak iyi değil yazılım olarak free server veriyor free server insanı kanser ediyor bir filmi rahat izleyemezsin bi gördün filmin ortasında en heyecanlı yerde kesilir kopulur vs

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu ustat en son yazılım .. 34.34 degilmi ki ts 7500 için veya tsler için cevap hangi yzılım daha iyi acaba bu cihaz next 2000 serisi gibi hızlı çalışmazmı yaw....... birde bunların emusu çalışmıyor kardeşim emuyla çalışn kanallar açılmıyor birde sofcam falan yok bunlara nasıl bir cihaz arkaşlar cevap ustat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi ulen geri verecem ben bu cihazı next 2000 machine 3d .alacam işte çatır çatır hemde nasıl çalşıyor ne destek ne bir durum var redlinenin kendi sitesinde sadece yazılım çıkınca yazılımı veriyor hani sofcamı falan desteği yok ulen bu cihazı kullananlar yıllarca nasıl kullanmışlar verem olmadan nextin ye 2000 serisi gibi bir daha bu dünyaya o şekilde cihaz gelmez arkadaşlar kulllnanlar çok iyi bilir yazık oldu herşeye bir sürü dandik cihazla doldu ortalık hayırlı olsun
    Konu yargıç_1 tarafından (21-12-2013 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ts 100 wirilles yazılımları hatalı.
    sitesindekide aynı
    yükleye bilen yok.
    ben yükledim çalıştırdım diyende yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen uydudan anlıyorsan illegal yayının garantisi olmaz kaldıki internet üzerinden server ile yayınların bile garantisi olmaz next e gelince ben 20 yıldır next satıyordum inan sana okadar çok para verilip alınacak cihaz değildir sadece yerinde verdikleri çok seyredilen kurtlar vadisi dizisindeki reklamından dolayı insanları heveslendirip satış yaptılar ama verdikleri fiyatları o cihazlar etmez örnekmi en pahalı cihazı olan dobratec starmax 2x2 ile aynı özellikeli ve aynı yazılımı kullanıyorbirisi dobratec700 tl diğeri starmax2x2 ise 300 tl kullandığın data veya server iyi olmazsa yayınlar kesilir bu next veya redline olması fazla bir şey değiştirmez next te o kadar övgüye değmez ondan daha ucuz ve daha iyi öyle cihazlar varki vuo azbox drembox ve diğerleri iyi araştır redline gelince değişik cihazların yazılımlarına kullanır onuda iyi araştır cihazdan iyi anlıyorsan diğer uyan cihazların yazılımlarını at diğer yazılımlardan bi haber olmadığın için cihazdan iyi anlamıyorsun herhalde iyi araştırırsan uyan yazılımları bulursun örnek tiger geant dahasını araştır işi biliyorsan bulursun selamlar olsun tüm forum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayvacık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hadi ulen geri verecem ben bu cihazı next 2000 machine 3d .alacam işte çatır çatır hemde nasıl çalşıyor ne destek ne bir durum var redlinenin kendi sitesinde sadece yazılım çıkınca yazılımı veriyor hani sofcamı falan desteği yok ulen bu cihazı kullananlar yıllarca nasıl kullanmışlar verem olmadan nextin ye 2000 serisi gibi bir daha bu dünyaya o şekilde cihaz gelmez arkadaşlar kulllnanlar çok iyi bilir yazık oldu herşeye bir sürü dandik cihazla doldu ortalık hayırlı olsun
    Argo kelimeler kullanmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekürler.

Sayfa 5/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanıcı var. (0 Uye ve 3 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri