Teşekkur: 0
ts 100 wirilles yazılımları hatalı.
sitesindekide aynı
yükleye bilen yok.
ben yükledim çalıştırdım diyende yok
sen uydudan anlıyorsan illegal yayının garantisi olmaz kaldıki internet üzerinden server ile yayınların bile garantisi olmaz next e gelince ben 20 yıldır next satıyordum inan sana okadar çok para verilip alınacak cihaz değildir sadece yerinde verdikleri çok seyredilen kurtlar vadisi dizisindeki reklamından dolayı insanları heveslendirip satış yaptılar ama verdikleri fiyatları o cihazlar etmez örnekmi en pahalı cihazı olan dobratec starmax 2x2 ile aynı özellikeli ve aynı yazılımı kullanıyorbirisi dobratec700 tl diğeri starmax2x2 ise 300 tl kullandığın data veya server iyi olmazsa yayınlar kesilir bu next veya redline olması fazla bir şey değiştirmez next te o kadar övgüye değmez ondan daha ucuz ve daha iyi öyle cihazlar varki vuo azbox drembox ve diğerleri iyi araştır redline gelince değişik cihazların yazılımlarına kullanır onuda iyi araştır cihazdan iyi anlıyorsan diğer uyan cihazların yazılımlarını at diğer yazılımlardan bi haber olmadığın için cihazdan iyi anlamıyorsun herhalde iyi araştırırsan uyan yazılımları bulursun örnek tiger geant dahasını araştır işi biliyorsan bulursun selamlar olsun tüm forum
Teşekürler.
Eywallah kardes
teşekkürler paylaşım için
tesekurler
teşekkrüler
teşekkürler
Cihazı yeni aldım ama star tv kanal listelerinde yok.ekleme yapmak mümkün mü?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri