Arkadasim Editör Arkadasimizin yazdigi 1. Mesaja bak. Sorunun cevabini detayli bir sekilde yazil mis... Basarilar...
Arkadasim Editör Arkadasimizin yazdigi 1. Mesaja bak. Sorunun cevabini detayli bir sekilde yazil mis... Basarilar...
emeğinize sağlık
Tesekkurler
cihazlara laf yok arkadaşlar 2013 2014 ün en iyi cihazlarıdır hem yazılımsal hep kullanış olarak
çok iyi cihazlardır iptc ccam çok satabil çalışmaktadır son çıkan cihazlarda olmayan eklentiler var redline hd cihazlarda ben redlineci değilim firmaya çalışan biri değilim kullanıcısıyım
eğer bu cihazı çözerseniz sizlere sınırsız nimetler verir ben 90 a kadar çözdüm geriye kalan 10 u ise benim için fazla önemli değildir ama üstüne basa basa tekrar diyorum bu cihazlar ustüne cihaz yoktur ilerde nedemek istediğimi anlayacaksınız
TS180 HD PLUS CİHAZI GELİYOR YOLDA müjdeyi ben vereyim içinde 3d wifi 3g iptv time shift gmail ve daha birsürü özellikleriyle geliyor
ts200 için şifreli kanalları çözecek program var mı?
sa ts300hd yazılımı inmiyor neden
merhaba arkadaşlar bende redline TS300HD uydu alıcısı vardı. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. bazı şifreli kanalları çözüyordu. sonra bu kanallar gitti. cihazı kurcalayınca arıza verdi. düzelteyim derken bu sefer süper ayarlar menüsü gitti bunu nasıl düzeltebilirim
kurtarma ayzlımı yükle usb den sonra sürüm üstünde 6969 tuşla süper ayaralar geri gelir
ts300hd ye yükledim fabriika ayaralrıanda döndüm sonra uydduan kanal listesi indirdim ama hiç bişeyi açmıyo...34 90 yaılımı varmı slmlar
tesekkurler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri