Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yaaa bu cihazlar çıktı çıkalı daha adam gibi bir yazılım verilmedi ben ona yanıyorum
Butun yazilimleri denedim stabil bir yazilim yok malesef cok kotu.

bu yazilimda v3387 deki ekranin kendi kendine 16:9 ps formatina geçmesi düzeltilmis gibiydi,uydular arasinda geçiş yapınca astrada takili kalma düzelmisti.İptv cache diye birsey eklenmis yanliz iptvye hiçbir faydasi yok en azindan onceden birkactane http yi aciyordu simdi hicbirseyi acmiyor.ip tvyi öldürmüs bu yazilim.Super ayarlar ucmus paylasimi acamadim.

Dediğim gibi EXINF listelemeyle iptv kodları atılamaz ise iptv hicbir ise yaramaz bu alette.Kronik problemleri var aletin goruntu formatini kendiliginden degistiriyor,iptv de alet kendini resetliyor.Audio seceneginde kitleniyor reset atiyor.EPG bilgisileri yanlis.Uydu gecislerinde tek bir uyduda asili kaliyor.Flash disk takiliyken iptv yi acarsaniz sürekli reset yersiniz.SD yayin kalitesi cok düsük,alet inanilmaz derecede isiniyor,acilis suresi kotu.

Yazilimla adam edilirmi bu alet emin degilim bende yeni aldim tavsiye edeceginiz bir alet varsa degistirmeyi dusunuyorum.