TEŞEKKÜRLER USTA
TEŞEKKÜRLER USTA
üstadım ben listeyi yapdığım zaman kırmızı tuş çalışmıyor. internet bağlantısı yok diyor. cihazım ts100
redline ts 100 internet bağlantı sorununu nasıl giderebilirim, bilgisi olan varmı acaba..
ben 20 gündür redline ts 100 kullanıyorum parasına göre iyi bir cihaz. iptv cash bellerği çok güzel bir özellik. düzgün yayınların takılmasını engelliyor. piyasada pahalı satılan cihazlara göre de fena değil. tek sorun yazılım noktasında yaşanıyor. su ana kadar kullandığım en stabil yazılım v 35.35. emuda hiçbir sorun yaşamadım. intenrneti raştırınca ilginç kodlar bulabiliyorsunuz. tek sorunum youcam için geçerli bir kullanıcı kodu bulamadım. eğer çalışan bir kod varsa. atarsanız çok makbule geçer))) iptv anlamak biraz zaman aldı tek sorun yüklediğin kanalları teker teker silmek. toplu halde silmeyi bilen varsa lütfen söylesin. genel performansından memnunum. yazılım olarak ts 1000 hd kullanıyorum. genel anlamda sorunsuz.
merhaba usta..sayet bir ve daha faza istedigimiz kanallari yuklemek istesek ..bunlari nerde bulabilecegiz
tşk ler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri