Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/13 ÝlkÝlk 123456789101112 ... SonSon
128 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Redline TS SERÝSÝ Ver.3.3.87 Yazýlýmlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Wyvallah usta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart teþekkürler

Teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uzmanuyducu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þuana kadar çýkan yazýlýmlarýn hepsi hatalý kitlenme sorunumu istersin uydukar arasý geçiþte sorunmu istersin özellikle iptv de cihaz 1 saaten fazla çalýþýnca kendikendini resetlememi istersin vede sonra yazýlýmda yani 34.29 yazýlýmýnda iptv de kanallarý silmami istersin hepsi mevcut adam gibi bir yazýlým çýkaramadýlar bu güne kadar redline firmasýna duyrulur bu ne biçim lahana bu ne biçim þalgam turþusu
    usta þu iptv nasýl atýlýyor allah rýzasý için detaylý tarif edermisin beceremedim ben hazýr dosya varsa koyarsan sevinirim ben metin belgesi yapýyorum tanýnmayan dosya biçimi diyor lütfen yardýmcý olun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erdal1988 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta þu iptv nasýl atýlýyor allah rýzasý için detaylý tarif edermisin beceremedim ben hazýr dosya varsa koyarsan sevinirim ben metin belgesi yapýyorum tanýnmayan dosya biçimi diyor lütfen yardýmcý olun
    þimdi usta masaüstüne bir tane metin belgesi aç bunun ismini tvlist yap sonra içine adreslerini aç bu þekilde

örnek

kanald Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    startv Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    showtv Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    atv Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

aynen bu þekilde yazacaksýn kendi adreslerini sonra belleði cihaza takacaksýn iptv bölümüne gireceksin yeni yüklediðin kanallarý orada göreceksin sonra iptv listesi varken ekranda kýrmýzý tuþ kaydet diceksin bu kadar

redline cihazda redline firmasýnýn verdiði kanallarý silmek için yapmanýz gereken iþlemde þu süper ayarlardan iptv ok diyonuz ikinci sýradaki yýldýz olan yere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 yapacaksýnýz start deyip çýkacaksýnýz göreceksinizki redline firmasýnýn verdiði kanallar silinmiþ olacak
    Ýmza alanýnda Kurallara Uymanýz Tavsiye edilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar gs-cam calýþýyomu 1234512345 redline

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr çalýþmýyo
    Ýmza alanýnda Kurallara Uymanýz Tavsiye edilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgin icin saðol usta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

V3434 11.11.2013 tarihli ts1000 icin verilen yazilimi kurdum bazi problemler giderilmiş yanliz iptv V3387 ye göre tamamen fiyasko hiçbir kanali acmiyor.Birde superayarlar bu yazilimda nasil aktif ediliyor 6969 ise yaramiyor.

iptv rtmp,mms linklerini açmıyor,http lerde dahi secicilik yapiyor.ip tv nin en buyuk eksikligi #EXTINF:Kanal ismi şeklinde paylaşilan kanallari bu şekliyle text dosyasinin içine yapiştirip ekleyememek.tv list diye text dosyasi hazirlayip bütün #EXTINF leri temizlemek için saatlerini vermen lazim hic pratik degil zaman kaybi.Yeni yazilimda bu problemlerin giderilmesi gerekir.

Sayfa 2/13 ÝlkÝlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri