burada cihazý iyi tanýyan bir usta lazým bu REDLÝNE TS 7500HD hakkýnda soru soracam ben esas next 2000 serisi kullandým yýllarca ama bu cihazda çok zoralndým ama neden çünkü cihaz dandik çalýþýyor menü olarak beþ para etmez sadece neden aldým uydudan sharýng olayýndan dolayý aldým ev uydu ciazýnda kaldý neyse haa geride verebilirim cihazý yerine sevmedim çünkü ..yani söylemek istediðim saedece kanallarý açtýðý için aldým ama çok takýlý kalýyor arkadaþlar yaramaz yani bende katýldým bu seriye birde övüyorlar sitelerde yok iþlemcisi bu þekil yok bilmem neyi böyle inanmayýn..cihaz þuan çok dandik millet sadece hotbýrt ve astra19 dereceleri açýyor full uydu sharýng olarak süresi bir yýldýr ama çok takýlý kalýyor kafayý yiyorum aypi tv derseniz o daha kötü internetle falan alakasý yok cihazdan kaynaklanýyor arkadaþlar ben çok iyi anlayan biri olarak bunlarý size bildirdim artýk karar sizin nextten vazgeçmeyin sadece 2000 serileriden özelde sorabilirsiniz ...NOT cihazýn emusu hiç çalýþmýyor hani nerden anladýn derseniz çünkü emuyla açýlan kanallar var daha onlar açýlmýyor ama next 2000 cýs süper plusta izliyorum halen

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri