Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/13 ÝlkÝlk 12345678910111213 SonSon
128 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Redline TS SERÝSÝ Ver.3.3.87 Yazýlýmlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gerceker Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selem ben cihazý yeni aldým redline ts3000,yazýlýmdan sonra fabrika ayarlarýna dönülsün deniyor ben motorlu sistem kullanýyorum .kanallar.ve ip tv ve server silinirmi yetkililerden bilgi rica ediyorum.
    Güncelleme kýsmýnda yedekle var hepsini yedekle yap yazýlým yedeklenir, kanallarý yedekle yap kanallar yedeklenir, sonra yazýlýmý yükle, yazýlýmý yükledikten sonra fabrika ayarlarýna dön, cihazýn fiþini çek 1-2 dakika bekle, sonra aç usbden güncelleme kýsmýnda kanallarý yükleyebilirsin, sýkýntý çýkarsa yeni güncellemede usbye yedeklediðin yazýlýmý geri yükleyebilirsin... (flash belleði cihazda kullanabilmen için bbilgisayarda flash belleði sað týkla biçimlendir ntfsc biçiminde biçimlendirmeyi unutma)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlým im için teþekkür ederim. emeðine saðlýk editör

Kullanýcý Bilgi Menüsü

burada cihazý iyi tanýyan bir usta lazým bu REDLÝNE TS 7500HD hakkýnda soru soracam ben esas next 2000 serisi kullandým yýllarca ama bu cihazda çok zoralndým ama neden çünkü cihaz dandik çalýþýyor menü olarak beþ para etmez sadece neden aldým uydudan sharýng olayýndan dolayý aldým ev uydu ciazýnda kaldý neyse haa geride verebilirim cihazý yerine sevmedim çünkü ..yani söylemek istediðim saedece kanallarý açtýðý için aldým ama çok takýlý kalýyor arkadaþlar yaramaz yani bende katýldým bu seriye birde övüyorlar sitelerde yok iþlemcisi bu þekil yok bilmem neyi böyle inanmayýn..cihaz þuan çok dandik millet sadece hotbýrt ve astra19 dereceleri açýyor full uydu sharýng olarak süresi bir yýldýr ama çok takýlý kalýyor kafayý yiyorum aypi tv derseniz o daha kötü internetle falan alakasý yok cihazdan kaynaklanýyor arkadaþlar ben çok iyi anlayan biri olarak bunlarý size bildirdim artýk karar sizin nextten vazgeçmeyin sadece 2000 serileriden özelde sorabilirsiniz ...NOT cihazýn emusu hiç çalýþmýyor hani nerden anladýn derseniz çünkü emuyla açýlan kanallar var daha onlar açýlmýyor ama next 2000 cýs süper plusta izliyorum halen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

redline donaným olarak iyi deðil yazýlým olarak free server veriyor free server insaný kanser ediyor bir filmi rahat izleyemezsin bi gördün filmin ortasýnda en heyecanlý yerde kesilir kopulur vs

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yahu ustat en son yazýlým .. 34.34 degilmi ki ts 7500 için veya tsler için cevap hangi yzýlým daha iyi acaba bu cihaz next 2000 serisi gibi hýzlý çalýþmazmý yaw....... birde bunlarýn emusu çalýþmýyor kardeþim emuyla çalýþn kanallar açýlmýyor birde sofcam falan yok bunlara nasýl bir cihaz arkaþlar cevap ustat

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hadi ulen geri verecem ben bu cihazý next 2000 machine 3d .alacam iþte çatýr çatýr hemde nasýl çalþýyor ne destek ne bir durum var redlinenin kendi sitesinde sadece yazýlým çýkýnca yazýlýmý veriyor hani sofcamý falan desteði yok ulen bu cihazý kullananlar yýllarca nasýl kullanmýþlar verem olmadan nextin ye 2000 serisi gibi bir daha bu dünyaya o þekilde cihaz gelmez arkadaþlar kulllnanlar çok iyi bilir yazýk oldu herþeye bir sürü dandik cihazla doldu ortalýk hayýrlý olsun
    Konu yargýç_1 tarafýndan (21-12-2013 Saat 17:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ts 100 wirilles yazýlýmlarý hatalý.
    sitesindekide ayný
    yükleye bilen yok.
    ben yükledim çalýþtýrdým diyende yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sen uydudan anlýyorsan illegal yayýnýn garantisi olmaz kaldýki internet üzerinden server ile yayýnlarýn bile garantisi olmaz next e gelince ben 20 yýldýr next satýyordum inan sana okadar çok para verilip alýnacak cihaz deðildir sadece yerinde verdikleri çok seyredilen kurtlar vadisi dizisindeki reklamýndan dolayý insanlarý heveslendirip satýþ yaptýlar ama verdikleri fiyatlarý o cihazlar etmez örnekmi en pahalý cihazý olan dobratec starmax 2x2 ile ayný özellikeli ve ayný yazýlýmý kullanýyorbirisi dobratec700 tl diðeri starmax2x2 ise 300 tl kullandýðýn data veya server iyi olmazsa yayýnlar kesilir bu next veya redline olmasý fazla bir þey deðiþtirmez next te o kadar övgüye deðmez ondan daha ucuz ve daha iyi öyle cihazlar varki vuo azbox drembox ve diðerleri iyi araþtýr redline gelince deðiþik cihazlarýn yazýlýmlarýna kullanýr onuda iyi araþtýr cihazdan iyi anlýyorsan diðer uyan cihazlarýn yazýlýmlarýný at diðer yazýlýmlardan bi haber olmadýðýn için cihazdan iyi anlamýyorsun herhalde iyi araþtýrýrsan uyan yazýlýmlarý bulursun örnek tiger geant dahasýný araþtýr iþi biliyorsan bulursun selamlar olsun tüm forum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayvacýk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hadi ulen geri verecem ben bu cihazý next 2000 machine 3d .alacam iþte çatýr çatýr hemde nasýl çalþýyor ne destek ne bir durum var redlinenin kendi sitesinde sadece yazýlým çýkýnca yazýlýmý veriyor hani sofcamý falan desteði yok ulen bu cihazý kullananlar yýllarca nasýl kullanmýþlar verem olmadan nextin ye 2000 serisi gibi bir daha bu dünyaya o þekilde cihaz gelmez arkadaþlar kulllnanlar çok iyi bilir yazýk oldu herþeye bir sürü dandik cihazla doldu ortalýk hayýrlý olsun
    Argo kelimeler kullanmayýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekürler.

Sayfa 5/13 ÝlkÝlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri