Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Elektirik faturasındaki faiş zamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Faturalar ikiye katlandı!

3 tarife var

Geç*ti*ği*miz yıl özel*leş*ti*ri*le*rek 1.9 mil*yar do*lar*la Cen*giz-Ko*lin-Li*mak Or*tak Gi*ri*şim Gru*bu*’na ve*ri*len BE*DAŞ ka*mu*nun uy*gu*la*ma*la*rı*nı de*ğiş*tir*di. Da*ha ön*ce ge*ce 10’dan son*ra elek*trik tü*ke*til*me*si du*ru*mun*da in*di*rim*li fi*yat uy*gu*la*nı*yor*du. An*cak özel*leş*tir*me*nin ar*dın*dan in*di*rim*li fi*yat uy*gu*la*ma*sın*dan vaz*ge*çil*di.

BEDAŞ sessiz sedasız tarife değişikliği yaptı, faturalar ikiye katlandı. Ancak dilekçe vererek tarifeyi değiştirmek mümkün.

Konu zekı62 tarafından (09-09-2013 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu FenerBahçe'den çıkmış zamlara gitmiş. Neyse konu amacına göre tekrardan düzenlendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben o tarife dilekçesi olayını bedaşta görevli memura sordum hangisi daha uygun diye memur sen bilirsin ama biz bile bu tarifeye geçmedik fatura daha yüksek geliyor demişti..o yüzden belki müsait zamanda bir daha ugrarım bedeşa bu konu hakkında..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başta tedaş olmak üzere resmi kurumlara kuruşu kuruşuna kadar yapmış oldum ödemelerin hepsi zehir zıkkım olsun, o yatırdığım paraları her kim yiyecekse, inşallah yemeye fırsatı olmadan helak olur. AMİN. topunun allah belasını versin, kursaklarında durur inşallah. vatandaşı soyma peşindelere ne tüyüymüz kaldı ne takatımız. üç beş parayla gel geçin bakalım. yazıklar olsun böyle zihniyete hani başbakan nerde görmüyormu bu akıl almaz rezaleti, resmi soygun, özellikle tedaşa vatandaşı soymak için bu kadar fırsat verilmemeli. faturanın çoğu teberrum, varya kaçak eletrik yapmak o kadar zor bir iş değil, ama gurur işte yaptırmıyor. onlarında zerre kadar gururları olsaydı bu kadar fahiş fatura ve saçma sapan ücretlendirme koymazlardı.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

55 tl yi hiç ama hiç aşmayan faturam,önceki faturama göre daha az tüketimde bulunmama rağmen 66 tl geldi.elektrik şirketleri dikkat çekmesin,vatandaş bağırmasın diye her ay yapmak yerine,3-4 ayda bir,böyle yontulmuş kazığı vatandaşın eline veriyorlar.yani gizli soygun yapılıyor ve konuyu açan arkadaşlar gibi bilinçli bir avuç insan dışında kimsenin ruhu bile duymuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir şey olmaz ondan herşeyde bir numarayız zaten altın uçtu dolar uçtu ülkenin durumu güzel tüyde kalmadı zaten yolunu yoluna deriye geldi sıra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özelleştirme adı altında şirketleri alanlara hiç kızamıyorum, parası olan herkes alabilir asıl bu fırsatı onlara tanıyan halkının sömürülmesine gözyuman bir avuç mutlu azınlık.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elektrik,elektronik gibi teknik işlele uğraşan sevgili dostlar,benim naçizane sizlere tavsiyem,para getirmeyen bu işlelerle uğraşmak yerine kına ticareti ile uğraşsınlar!Sayın Gençlik ve Spor Bakanının söylediğine göre,son günlerde Türkiyede kına bulunmaz olmuş.Demekki lâzım olmuş,ama aramış soruşturmuş fakat bulamamış. Bütün milleti ve tüketicileri ilgilendiren böyle tüyoları kolay kolay her siyasetçi vermez. Benden hatırlatması.Bazı gençler evlenirken,bazıları askere giderken,halı-kilim dokuyan dokuma ustaları ellerinde oluşan çatlakları önlemek için hep kına yakarlar.Ama Bakan Bey'e neden lazım olmuş?Vallahi merak etmedim.Ne yaparsa yapsın,bana ne!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart vatandaş nereye gidiyor !

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu FenerBahçe'den çıkmış zamlara gitmiş. Neyse konu amacına göre tekrardan düzenlendi.
    usta haklısında ; biz bu yoldan gittik.adam nediyor !

ihaleyi aldı o ileri gitti -vatandaş haydaaaa bir fb değil !

Özdemir: Fenerbahçe 15 yıl geriye gitti

Son yıl*la*rda adı*nı bü*yük iha*le ve özel*leş*tir*me*ler*de sık sık du*yu*ran Li*mak Şir*ket*ler Gru*bu*’nun Yö*ne*tim Ku*ru*lu Baş*ka*nı ve Fe*ner*bah*çe*’nin es*ki ikin*ci ada*mı Ni*hat Öz*de*mir, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri