REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/15 İlkİlk ... 456789101112131415 SonSon
145 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Sunny 21 Kasim Orjinal Btm Yazilimlari Tps Ok Absat OK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yavuzdilek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Elimizde Sunny 7011 DCI model bir receiver var. S/W= V02.00.07 H/W= V12.C1.A5 ve Loaderi V2.19.v3... Bu recevire AT-7011DCIZ_12.C1.A5_TK040708zc.rar yazılımı atılabilirmi? Öncesinde başka bir işlem yapmak gerekir mi? Teşekkürler...
    ilk önce dosyayı rardan çıkarondan sonra kup 230 ile yükle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım 1030 cihazlara btm yazılımı çıkmayacak artık
    bu nedemek dostum hayrola yazılımlar senmi üretiyorsun yoksa bu kadar emin konuşuyorsun yada sunny firmasının yazılım bölümü başkanlığı falanmı sende yok yok belkide koredeki kaonun yazılım şefliği ha hangisi ben bu açıklamanı talihsiz bir açıklama olarak alıyorum bence bulunduğun mevkiye göre hareket et derim o yldızları boşa taşıma insanları düzgün bilgilendir 12 /12/2006 orjinal yazılım vardır buraya formunuzada koyun bence insanlar 3/11/2006 yazılımından beri bu yazılımı bekliyor hadi sağlıcakla kal iyi çalışmalar :49:
    Konu amedeus tarafından (14-12-2006 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amedeus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu nedemek dostum hayrola yazılımlar senmi üretiyorsun yoksa bu kadar emin konuşuyorsun yada sunny firmasının yazılım bölümü başkanlığı falanmı sende yok yok belkide koredeki kaonun yazılım şefliği ha hangisi ben bu açıklamanı talihsiz bir açıklama olarak alıyorum bence bulunduğun mevkiye göre hareket et derim o yldızları boşa taşıma insanları düzgün bilgilendir 12 /12/2006 orjinal yazılım vardır buraya formunuzada koyun bence insanlar 3/11/2006 yazılımından beri bu yazılımı bekliyor hadi sağlıcakla kal iyi çalışmalar :49:
    Yazılımlarda tarih degişmiş durumda arkadaşım o yonden foruma eklenmedi.Bir forumda var diye yazılımlar konmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımlarda tarih degişmiş durumda arkadaşım o yonden foruma eklenmedi.Bir forumda var diye yazılımlar konmuyor
    dostum ben hangi formdan bahsettiğini bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa oda yazılım orjinal olup yurt dışındaki orjinal steindendir kaondan yani benim bahsettiğim biraz araştır istersen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amedeus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum ben hangi formdan bahsettiğini bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa oda yazılım orjinal olup yurt dışındaki orjinal steindendir kaondan yani benim bahsettiğim biraz araştır istersen
    Kaon team takımına sormak lazım 10 kişi var teamda özellikle snopy böyle birşey olsa kesin koyardı valla bilmiyorum ayrıca o yazılımın ne artısı var bende bilmiyorum.

Genel edindigim bilgiye göre yazılımlarda + birşeyin olmadıgı uygun olursa foruma konular zaten

herkese iyigeceler diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili serkan hocam bende gördüm yazılımları 12 12 2006 tarihli yazılımlar btm diyr vermişler altındada KAON MEDİA YAZILI SAYGILARIMLA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 aralık yazılımlarının bir artısı yoktur
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili hocam zaten üç cihaza vermişler yeni btm diye
    12 03 a5
    12 01 a5
    16 00 a1 bu cihazların emusunu vermişler 5.8.170 saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emusu 170 olanlar ayrı onu fabrika vermedin fabrikanın verdiği yazılımların emusu 5.8.161
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

At-7011dz_16.00.a1,s/w= V02.00.07 ?

Sayfa 14/15 İlkİlk ... 456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri