REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
145 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Sunny 21 Kasim Orjinal Btm Yazilimlari Tps Ok Absat OK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi ve paylaşım için teşekkürler snopy ustam .kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inş cumaya bundan daha guzel bir yazılım bekliyoruz snopy ve arkadaşlarından
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğum gününü kutlu olsun başarılar dilerim nice senelere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok sağolun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık.benim bi sorunum var.bikaç bilgisayarda denememe rağmen yazılımı yükleyemiyorum.sürekli com hatası veriyo (com 1 of).int kafede denedim orada aynı şeyi yaptı.kablo normal çalışıyo.uydu sistemleri üzerine çalışan bi arkadaşla yazılımı yükledim aynı kabloyla.ama benim ve diğer denediğim bikaç bilgisayarda com hatası veriyo.yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tougler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık.benim bi sorunum var.bikaç bilgisayarda denememe rağmen yazılımı yükleyemiyorum.sürekli com hatası veriyo (com 1 of).int kafede denedim orada aynı şeyi yaptı.kablo normal çalışıyo.uydu sistemleri üzerine çalışan bi arkadaşla yazılımı yükledim aynı kabloyla.ama benim ve diğer denediğim bikaç bilgisayarda com hatası veriyo.yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar.
    arkadaşım yükleme programından gerekli comayarını yap bilgisayardan hangi coma taktıysan yükleme programından o com girişini seç birde kablonun uçlarını ters çevir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustam eline sağlık vede doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara.Sahi kaç oldu hocam yaş??
    Kaon KSC 911

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustam kaona dönüşüm yaptım, şimdi sunny yazılımıda atamıyorum.En altta yazılım vermişsiniz ondada açmıyor.*** menüsüde çıkmıyor.Yazılımdamı var hata yoksa bendemi.Ayrıca dönüşüm yazılımı üzerinde çalışıyorum demişsiniz, henüz bitmedi sanırım.Şimdiden teşekkürler.
    Kaon KSC 911

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart seri

Alıntı ural85 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustam kaona dönüşüm yaptım, şimdi sunny yazılımıda atamıyorum.En altta yazılım vermişsiniz ondada açmıyor.*** menüsüde çıkmıyor.Yazılımdamı var hata yoksa bendemi.Ayrıca dönüşüm yazılımı üzerinde çalışıyorum demişsiniz, henüz bitmedi sanırım.Şimdiden teşekkürler.
    arkadaşım cihazının modeli ne 9000 serisimi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım cihazının modeli ne 9000 serisimi.
    Evet 9030 fta.Dönüşüm yazılımı attım kaon oldu.Şimdi sunny yazılımlarını yükleyemiyorum.Snopy ustanın benim durumumdakilere vermiş olduğu yazılımda çalışmadı bende.*** hanesi bile çıkmadı, ya emusuz, yada bende bir sorun var.Kaondan sunny 'e nasıl dönebilirim.Saygılarımla..
    Kaon KSC 911

Sayfa 8/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri