akşam 11 11 2006 yazılımı yükledim ok cihazı kapattım bügün açtım cihaz kendi kendine açılıp kapanıyor ekranda o olup kapanıyor çözüm nedir 1030 hv 12 03 a5
Teşekkur: 0
akşam 11 11 2006 yazılımı yükledim ok cihazı kapattım bügün açtım cihaz kendi kendine açılıp kapanıyor ekranda o olup kapanıyor çözüm nedir 1030 hv 12 03 a5
arkadaşım cihazına soft cam veya gün cel KK+ dosyası yükle düzelir. kolay gelsin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Volkan arkadaşn dediklerini yap birde çihazının Anten kablosunu kontrol et.Şase olabilir.Kabloyu söküp tararken yerine tam girmemiş olabilir.
bendede aynı problem bi deniyelim inşallah düzelir
arkadaşım çok sagooll sorun düzeldi peki neden yaptı bunu
arkadaşım son yazılımlarda bu tip sorunlar oluyor *** dosyası atınca düzeliyor. sana tavsiyem yazılım attıktan sonra *** meüsünü resetle ondan sonra softcam yükle. sorunla karşılaşmazsın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
slm arkadaslar bu softcami nasil yukleriz, neyinen ve nerde bulabiliriz
saygilar
ADAKOGLU tesekurler bilgilendirdigin ici yinekine varsiniz hayirli isler kolay gelsin::::::::::::
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri