REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Ora At-5100 Pvr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sunnye kaon yüklenirde bende kaon menü kullanıyorum ama senin hw ilk defa gördüm bence bir servise git

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı RAMCO74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sunnye kaon yüklenirde bende kaon menü kullanıyorum ama senin hw ilk defa gördüm bence bir servise git
    Gitmezmiyim.Servisede gittim.Ama maalesef onlarda bırakın bilgi vermeyi cihazı daha ilk defa görüyoruz diyorlar.Ama sonuçta servis.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardrs o cıhazaydedıcı özellıgı olan bır cıhaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ORA PVR uydu alıcı

Alıntı gedık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardrs o cıhazaydedıcı özellıgı olan bır cıhaz
    :crashs: Biliyorum.Çift tunerli güzel bir kaydedici ama diğer yandan bir emu yazılım bile yok.İşin garip tarafı bir yardım edebilecekte yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bendede aynı cihaz var hw si aynı 80 gb hdd var üzerinde ustalar bi el atın şu konuya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili üstadım cihaza emu yazılım yüklemektense bir adet orion modül alarak bu sorunu çözebilirsin zate modül emunun çözdüğünün fazlasını çözüyor ben cihaza yazılım atmana gerek yok eğer ki cihazında bir sorun yoksa ve sana tavisiyem cihazın kendi yazılım üzerinde kalsın sonra geri döünüşümü zor olabilir aynı şu animasyon serilerde kaona dönüpte sunny'ye dönememek gibi
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Modül

Doğru diyorsunda; şimdi birde modül içinmi masraf yapalım diye düşünüyorum.Nereden baksan 100 ytl den aşağı değildir.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DVB-S (and) T Convergence Twin Tuner PVR

H/W: 06:41:31:00:04:
    00:11:2B:04:03

4M64M Micom

Kaon KSC-N550 H2
    &
    Sunny AT-9010 DCI

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri