Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Büyük Ýddia_ TERÝM DOYDU

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Büyük Ýddia_ TERÝM DOYDU

Galatasaray'ýn 3 maç üst üste berabere kalmasý, sosyal medyada yanký buldu...

-Büyük Ýddia_ TERÝM DOYDU

-3 haftadýr Galatasaray berabere kalýyor. Birlik ve beraberlik dedikleri bu olsa gerek.'

'-Milli takimi duzelttin guzel de bi de Galatasaray'a el atsan hocam.'

-'Galatasaray 2-3 maç daha puan kaybetsin yine 10 bin seyirciye oynamaya baþlar...'

-'Bu Galatasaray cidden cok tuhaf bi takim. Bizim 1 macta aldigimiz puani adamlar 3 macta aliyor.'

-'Birkaç hafta sonra kümede kal Galatasaray demeye baþlarýz.'

-'Lutfen futbolculari icin Galatasaray'ý seven kizlara Diþi Aslan demeyin.'

-Aslan'a 13. Cuma laneti!

-'Eee Galatasaray'li Fatih Terim milli takimda basariya doydu. Antalyayi ne yapsýn.'

-Aslan bir bir bir ERÝYOR !
    SONUÇÇÇ !!!!
    -Aysal-Terim el ele býraksýn
    :46:
    Konu zeký62 tarafýndan (14-09-2013 Saat 11:34 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fildiþili oyuncunun ofsayt pozisyonunda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adam hangisine yetiþsin ya
    Bence çok büyük sorumluluklarýn altýna girdi.
    Hem gs kulubü
    Hemde bir enkaz olan milli takýmý .
    Allah "Fatih terime yardýmcý olsun zor valla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping tamamen duygusal- dolar

Alýntý mert383 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Adam hangisine yetiþsin ya
    Bence çok büyük sorumluluklarýn altýna girdi.
    Hem gs kulubü
    Hemde bir enkaz olan milli takýmý .
    Allah "Fatih terime yardýmcý olsun zor valla.
    TAMAMEN DUYGUSAL - PARAYOKMU O PARA enkas falan dinlemez

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping bu yönüde var ! acaba mý ?

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    TAMAMEN DUYGUSAL - PARAYOKMU O PARA enkas falan dinlemez

-Tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin, "Milli Takýmý çalýþtýrmanýz konsantrasyonu bozar mý?" sorusuna ise, "Ben de insaným. Ben eleþtiriler yapýlmasýn demiyorum. Doðru eleþtiriye açýðýz. Milli Takým'a yardým etmek için yapýlan teklifi kabul ettim. Hiçbir ücret almayacaðýmý söyledim. Bundan dolayý bir dayak yemediðimiz kalmadý. Böyle olunca insan tabii ki üzülüyor" yanýtýný verdi.
    :49:

-Galatasaray benim için tercih ve seçenek deðildir. Hiçbir zaman hayatýmda da olmadý. Bana 'gel' dediler geldim, 'çalýþ' dediler çalýþtým, 'koþ' dediler koþtum. Ama 'git' derlerse hemen gitmem, direnirim. Bugüne kadar ben olaylara kurumsal deðil, durumsal baktým.:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    -Tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin, "Milli Takýmý çalýþtýrmanýz konsantrasyonu bozar mý?" sorusuna ise, "Ben de insaným. Ben eleþtiriler yapýlmasýn demiyorum. Doðru eleþtiriye açýðýz. Milli Takým'a yardým etmek için yapýlan teklifi kabul ettim. Hiçbir ücret almayacaðýmý söyledim. Bundan dolayý bir dayak yemediðimiz kalmadý. Böyle olunca insan tabii ki üzülüyor" yanýtýný verdi.
    :49:

-Galatasaray benim için tercih ve seçenek deðildir. Hiçbir zaman hayatýmda da olmadý. Bana 'gel' dediler geldim, 'çalýþ' dediler çalýþtým, 'koþ' dediler koþtum. Ama 'git' derlerse hemen gitmem, direnirim. Bugüne kadar ben olaylara kurumsal deðil, durumsal baktým.:49:
    bir fatih terim degil konuyu saptýrmadan karalamadan aç iftira etme ülkemizde futbol camisýnda aylýk 800 milyar alanlar bile asgari ücretten gösteriliyor araþtýr bulursun devlet bunlarý biliyor ama ses çýkarmýyor ne gerek var gariban vatandaþý sömürmekten bunlara zamanlarý kalmýyor..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

KOnu kapanmýþtýr.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri