Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
-Tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin, "Milli Takýmý çalýþtýrmanýz konsantrasyonu bozar mý?" sorusuna ise, "Ben de insaným. Ben eleþtiriler yapýlmasýn demiyorum. Doðru eleþtiriye açýðýz. Milli Takým'a yardým etmek için yapýlan teklifi kabul ettim. Hiçbir ücret almayacaðýmý söyledim. Bundan dolayý bir dayak yemediðimiz kalmadý. Böyle olunca insan tabii ki üzülüyor" yanýtýný verdi.
:49:

-Galatasaray benim için tercih ve seçenek deðildir. Hiçbir zaman hayatýmda da olmadý. Bana 'gel' dediler geldim, 'çalýþ' dediler çalýþtým, 'koþ' dediler koþtum. Ama 'git' derlerse hemen gitmem, direnirim. Bugüne kadar ben olaylara kurumsal deðil, durumsal baktým.:49:
bir fatih terim degil konuyu saptýrmadan karalamadan aç iftira etme ülkemizde futbol camisýnda aylýk 800 milyar alanlar bile asgari ücretten gösteriliyor araþtýr bulursun devlet bunlarý biliyor ama ses çýkarmýyor ne gerek var gariban vatandaþý sömürmekten bunlara zamanlarý kalmýyor..