Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Satılık; Dsmart Botech 2008 Aktivasyonlu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Satılık; Dsmart Botech 2008 Aktivasyonlu.

Satış iptal edilmiştir, Konu kapatılabilir!...
    Konu A.Bozoğlu tarafından (15-09-2013 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Tepkiler üzerine satış iptal edildi...
    Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bu cihazı satan ve alan dikkat etsinler..

1.Devir yapılmazsa sorun olur paket üyeliklerinde ve iptal için tc kimlik no dogum tarihi vs. hatta bazen anne kızlık soy ismini bile sormakta ve kimlik fotokopinle dilekçen ile fax çekilip paket iptali yapılmakta ne yapacagız sen bu cihazı alana kimlik bilgilerinimi vereceksin bu büyük sorun..

2. devir işlemi vermiyorsan yarın sen cihazım çalındı dersen alan kişi hırsızlık suçlumasıyla yargılanabilir

3.Bildigim kadarıyla cihaz devir işlemlerinden sonra ücretsiz kanallar kapanıyor, bu konuyu inceleyip devir işlemdinden sonra kanallar açık kalabilecekmi teyit ettirmek lazım dsmart mh. den

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1.Devir yapılmazsa sorun olur paket üyeliklerinde ve iptal için tc kimlik no dogum tarihi vs. hatta bazen anne kızlık soy ismini bile sormakta ve kimlik fotokopinle dilekçen ile fax çekilip paket iptali yapılmakta ne yapacagız sen bu cihazı alana kimlik bilgilerinimi vereceksin bu büyük sorun..

2. devir işlemi vermiyorsan yarın sen cihazım çalındı dersen alan kişi hırsızlık suçlumasıyla yargılanabilir

3.Bildigim kadarıyla cihaz devir işlemlerinden sonra ücretsiz kanallar kapanıyor, bu konuyu inceleyip devir işlemdinden sonra kanallar açık kalabilecekmi teyit ettirmek lazım dsmart mh. den
    3.şık sebebiyle devir işlemi yapılmayacaktır dedim zaten, devir yapıldığında bu cihazın 2008 aktivasyonunun bir anlamı kalmaz.
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihazı alana tc kimlik bilgilerini vermezsen alan diyelim paket üyeligi amak isterse alamaz çünkü farklı isme kayıtlı cihaz o yüzden devir işlemini yapmalısın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Satış iptal edilmiştir.
    Konu A.Bozoğlu tarafından (27-09-2013 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunları yazdım anlatamadım galiba alan anlar artık ben uyarı yaptım alan razı satan razıysa hayırlı işler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben alacagım kaç lira bu cihaz tc filan istmem satan kişi iptal ettirmesin yeter bnm için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ufff 220 tl cok alınmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkansgrl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben alacagım kaç lira bu cihaz tc filan istmem satan kişi iptal ettirmesin yeter bnm için
    Alıntı serkansgrl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ufff 220 tl cok alınmaz
    Aklınızdan geçen bir fiyat varsa pm ile bildirin, pazarlık sünnettir beni tanıyan bilen bilir, Çok cihaz aldım sattım Allah'a şükür sorun yaşamadım hiç, satılırsa satılır satılmaz ise kalır.
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aklınızdan geçen bir fiyat varsa pm ile bildirin, pazarlık sünnettir beni tanıyan bilen bilir, Çok cihaz aldım sattım Allah'a şükür sorun yaşamadım hiç, satılırsa satılır satılmaz ise kalır.

Satılsın satılsın da hem kendi güvenliğiniz hemde alacak kişinin güvenliği için devir şart.!!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri