Supersat co admini tiker facebook sayfasında yayınlamış hemen arakladım adam balık uzmanımıdır tuttugu balıka bir bakın
![]()
Supersat co admini tiker facebook sayfasında yayınlamış hemen arakladım adam balık uzmanımıdır tuttugu balıka bir bakın
![]()
Tuna balığına benziyor...
![]()
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
hilmi hocam neyle besleniyor bu balık ben görsem korkarım
Maşallah one öyle yaw![]()
Yanlış yazmışım Tuna değil Turna balığı olacak yanılmıyorsam... Eti acayip lezzetlidir..
![]()
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
turna balığı
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Beni deşifre ettin sonunda.![]()
Bizim ülkemizde bulunan Kuzey Turna Balığıdır.(Esox lucius)Dişli bir balıktır. Suda hareket eden her şeye saldırır. Kendi türüde dahil olmak üzere bütün balık türleri, fare, yengeç, kurbağa, ördek yavrusu v.s v.s diye gider. Tutması zevkli ve mücadeleci bir balıktır. Umarım kısa ve açıklayıcı olmuştur.
Balık ve fotoğraf benim hobimdir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri