Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Beşik"TAŞ" gibi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping İşte hakem Fırat Aydınus'un raporu

Fırat Aydınus, derbinin uzatma dakikalarında taraftarların sahaya girmesi sonrasında soyunma odasına gitti. Aydınus raporunu hazırladı. Can güvenliğinin olmadığını belirten Aydınus, karşılaşmayı tatil etti. TFF yetkilileri ve ardından TFF Başkanı Demirören ile görüşen Aydınus, ön kararını paylaştı.

Aydınus, ön raporu telefonla Yıldırım Demirören'e ulaştırdı. Melo'nun da PFDK'ya sevk edilmesi için rapor verdi. Buna göre, olayların çıkmasında Melo'nun da payı var.

Fırat Aydınus karşılaşmanın tatil edildiğini ve maçı bitirmeden soyunma odasına girdiğini de sözlerine ekledi. Karşılaşmanın sonucunu ve raporda yer alan Melo'nun ceza kararını TFF olağanüstü toplanarak karara bağlayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu rasimin yüzünü gördüğüm zaman iğreniyorum neredeyse bu adamın yüzünden Galatasaray taraftarlığını bırakacak duruma geldim...Adamın maaşallah analamadığı alan, konu yok, neredeyse mübarek uçan daire tasarlayacak...Tabiii mavradan kim ölmüş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne melosu ya bunlar zaten sahaya inmek ve olay çıkartmak için gelmiş....melo hikaye ilk defamı bir futbolcu forma çıkartıyor..her forma çıkartan futbolcu olduğunda sahaya inilseydi acaba kaçta maçta böyle taraftar sahaya inerrdi hiç hesapladınızmı???..ayrıca olayların başlangıcı 75. dakikada başladı 85 te iyice çoğaldı 90+3 tede sahaya indiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart selçuk-Ramon Motta yı gırtlaklıyor !

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne melosu ya bunlar zaten sahaya inmek ve olay çıkartmak için gelmiş....melo hikaye ilk defamı bir futbolcu forma çıkartıyor..her forma çıkartan futbolcu olduğunda sahaya inilseydi acaba kaçta maçta böyle taraftar sahaya inerrdi hiç hesapladınızmı???..ayrıca olayların başlangıcı 75. dakikada başladı 85 te iyice çoğaldı 90+3 tede sahaya indiler

usta melo melo da hakem ; ydınus’un şu cümleleri raporunda öne çıkardığı bildirildi:

‘İş çığrından çıkınca...’

“Melo’ya gösterdiğim kırmızı karttan sonra saha içinde ve tribünlerde bazı hareketlilikler fark ettim. Hatta bakış açım içerisinde birkaç taraftarın oyun alanına girdiğini de gördüm. Ancak bunlar için bekleyecek, polis ve özel güvenliklerin onları saha dışına almasını izleyecektim. Maçı bitirmeyi planlıyordum. Fakat tam bu anlarda yardımcımdan (Alex Taşçıoğlu) bir uyarı geldi. Benim görmediğim bölümlerden sahaya çok daha fazla sayıda taraftarın girdiğini ve işlerin çığrından çıktığını söyledi. O anda hızlı şekilde soyunma odasına gitmek için hareket ettim. Zaten az sonra da olaylar tamamen koptu. Oyun alanı artık mücadelenin tamamlanmasına hiçbir şekilde uygun değildi.”

:46:
    Konu zekı62 tarafından (24-09-2013 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Takım tutmadığımı tüm forum dostları bilir.Benim gördüğüm Beşiktaş klubü ve taraftarı oyuna getirilmiştir.Hani hep söylenir ya "spora siyaset bulaşmasın" diye.Bu ouyun bilerek,isteyerek oynanmış ve Siyaset spora amaçlı olarak sokulmuştur:Gezi olaylarına destek veren ve kamuoyunda popularitesi yükselen "Çarşı Grubu" nu sarsmak hatta yoketmek için taraftar bünyesinde "Fetih 1453" adıyla yeni bir grup oluşturulur.Bu kuruluşun görevi siyasetçilerden alınan talimat doğrultusunda Beşiktaş taraftarını provoke etmektir.Eylem başarılmış,amaç hasıl olmuştur.Maç öncesi atılan twetler bunun göstergesidir.Şimdi dökülen gözyaşları,bir timsahın sevinç gözyaşlarıdır.Siyaset artık yaşamın her zerresinde vardır.AKP yi rahatsız eden her eylem,protesto misliyle ödettirilecektir.Akp iktidarında demokrasiden ve hoşgörüden çıkarılan anlam budur.Başbakan:"Taraf olmayan,tarümar olur!"Söylemi açık değil mi?...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Vali açıkladı Biber gazı yok !

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Takım tutmadığımı tüm forum dostları bilir.Benim gördüğüm Beşiktaş klubü ve taraftarı oyuna getirilmiştir.Hani hep söylenir ya "spora siyaset bulaşmasın" diye.Bu ouyun bilerek,isteyerek oynanmış ve Siyaset spora amaçlı olarak sokulmuştur:Gezi olaylarına destek veren ve kamuoyunda popularitesi yükselen "Çarşı Grubu" nu sarsmak hatta yoketmek için taraftar bünyesinde "Fetih 1453" adıyla yeni bir grup oluşturulur.Bu kuruluşun görevi siyasetçilerden alınan talimat doğrultusunda Beşiktaş taraftarını provoke etmektir.Eylem başarılmış,amaç hasıl olmuştur.Maç öncesi atılan twetler bunun göstergesidir.Şimdi dökülen gözyaşları,bir timsahın sevinç gözyaşlarıdır.Siyaset artık yaşamın her zerresinde vardır.AKP yi rahatsız eden her eylem,protesto misliyle ödettirilecektir.Akp iktidarında demokrasiden ve hoşgörüden çıkarılan anlam budur.Başbakan:"Taraf olmayan,tarümar olur!"Söylemi açık değil mi?...

Vali açıkladı Biber gazı yok ! kullanmadık Küllüyen yalan dedi

acaba burda organize sanayide arabamı boyanıyor !

Taraftardan teslimat
    Beşiktaşlı taraftarlar seferber olup ellerindeki olay görüntülerini kulübe yolladı, "Gereğini yapın" dedi“İşte gerçek Beşiktaşlılar bu.” Evet, gerçekten de öyle... Kulübünü seven ve ona en ufak bir zarar gelmesini istemeyen Siyah-Beyazlılar, adeta seferler olmuş durumda... Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kırılan rekorun konuşulması gerekirken olayların ön plana çıkmasının derin üzüntüsünü yaşayan duyarlı ve sorumlu kesim harekete geçti... Rekortmen, gerçek Beşiktaşlılar son anda sahaya girenlerin görüntüleri konusunda örnek bir işe imza attı... Birçok taraftarın cep telefonu veya kameralarla çekilmiş olay görüntülerini kulübe ilettikleri öğrenildi.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ama Zeki, Vali Bey doğru söylemiş;onlar Vali Beyin koruması değil,İçişleri Bakanının polisleri.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya bunlarda yalan dolan Gırla
    Resimler her şeyi anlatıyor
    Utanmadan bile yalan söylüyorlar
    Yazıklar olsun be

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri