REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Beşik"TAŞ" gibi

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart selçuk-Ramon Motta yı gırtlaklıyor !

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne melosu ya bunlar zaten sahaya inmek ve olay çıkartmak için gelmiş....melo hikaye ilk defamı bir futbolcu forma çıkartıyor..her forma çıkartan futbolcu olduğunda sahaya inilseydi acaba kaçta maçta böyle taraftar sahaya inerrdi hiç hesapladınızmı???..ayrıca olayların başlangıcı 75. dakikada başladı 85 te iyice çoğaldı 90+3 tede sahaya indiler

usta melo melo da hakem ; ydınus’un şu cümleleri raporunda öne çıkardığı bildirildi:

‘İş çığrından çıkınca...’

“Melo’ya gösterdiğim kırmızı karttan sonra saha içinde ve tribünlerde bazı hareketlilikler fark ettim. Hatta bakış açım içerisinde birkaç taraftarın oyun alanına girdiğini de gördüm. Ancak bunlar için bekleyecek, polis ve özel güvenliklerin onları saha dışına almasını izleyecektim. Maçı bitirmeyi planlıyordum. Fakat tam bu anlarda yardımcımdan (Alex Taşçıoğlu) bir uyarı geldi. Benim görmediğim bölümlerden sahaya çok daha fazla sayıda taraftarın girdiğini ve işlerin çığrından çıktığını söyledi. O anda hızlı şekilde soyunma odasına gitmek için hareket ettim. Zaten az sonra da olaylar tamamen koptu. Oyun alanı artık mücadelenin tamamlanmasına hiçbir şekilde uygun değildi.”

:46:
    Konu zekı62 tarafından (24-09-2013 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri