konuşun konuşun, fuarda aciko diye bir firma bulamayınca hangi cihazı yere atacaksınız? vallahi çok ileri gidenler var bu konuda. İşin özünü bilmeyenler var. Masontech firması kapandı dedikçe hala daha firmaları sıkboğaz edenler var. Yapmayın arkadaşlar firmalardan alakasız sizlere düzgün düzgün yazılım verebileyim diye uğraşıyorum. Firmalar nereden alacaklar yazılımı söyler misiniz bana? Yazılımları yapan firma yok. Ben sadece mühendis arkadaşım olduğu ortak hareket ettiğimiz için beleşe yazılımları sizleri mağdur etmemek için alıyorum ve sonuna kadar da vermeye devam edeceğin. Siz ne kadar sinirlenseniz, küfretseniz de ben yine vermeye devam edeceğim çünkü durumun farkında olanlar var aranızda. Yeterki siz mağdur olmayın diye.
NTV sorunu için ilk şifreli yayın ne zaman ise arkadaşlar bana haber verin. O gün uydu sinyalini PC ye kayıt edip Koreye göndermemiz gerekiyor. Yoksa ilk sıraya şifreyi girip izlemeniz gerekecek. Ben hiç denk gelemiyorum NTV nin şifreli olduğu ana.
Diğer yandan sürekli yazılım atmak yerine tek bir softcam ile düzeni sağlamak için bir *** editörü hazırlığına girdik. İnşallah güzel olacaktır.
Ha bir de ben süperman değilim..
Saygılar.
Yer imleri