REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
77 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Pazartesi 2003-3222-3224-4221-4222-4225-5222-5225-6225-7225 tüm seriler verilir inş..

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili arkadaşım haklısın ama goldmaster bölümündede aynı mesaj var.Acikonun bu tür şeylere ihtiyacı olmadı .

Zaten yazılımları emre veriyor sürekli yabancı arkadaşlardan alıpta.Bunun fuarla ne alakası varki.

Bunu goldmasterda dile getirmişssiniz. aciko bölümünde neden aynı mesaj var anlayamadım
    anlatayım gülüm ben yaşca senden büyüğüm gülüm kelimesi onun için nasıl maduriyeti olmadı 422cının en son yazılımı 7/7/2006 siryus uydusundaki kanallar sorunlu onun için birçok cihaz 525 sky yazılımı attı gelelim 425 skya son yazılım 24.05.2006 tarihli AC 5225 Ultra SKYise 27.07.2006iki cihazda aynı maduriyet içinde iki ortak yazılım kullanıyor iki cihaz kullananlarda bunu bilsin ona göre hareket etsin ben kendi adıma stantlara gidip onları teşhir edeceğim vede elimden geldiğince iş yapamamlarını vede iki yüzlülüklerini haykıracağım yani ik firma içinde bu fuar zor geçecek emin olabilirsin
    Konu amedeus tarafından (13-11-2006 Saat 02:17 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri