REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Pazartesi 2003-3222-3224-4221-4222-4225-5222-5225-6225-7225 tüm seriler verilir inş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel bir haber benim cihazım Aciko 3222 serisi bu cahzın S.Wiew leri açtığını görmedim.Eğer dediğin doğru olursa belki onlarıda seyrederiz mct ler de yok tabi izlemediğimiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar merhaba. benim gm 20300 var bugun ac4222 cı nın 06,11 yazılımını yukledim fakat kanallarda bir değişiklik yok. acaba ben mi bir şeyi gözden kaçırıyom (yazılımdan önce ve sonra boot yaptım.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emre üstat sayende acikonun yazılım desteği devam ediyor.Bu konuda en şanslı 3224 serisi ondan sonra 422 ve 522 ler ama en şanssız herhalde 6225 ve 7225 serileri.Umarım onlarada yeteri kadar destek gelir.Çünkü diğerlerine haftada bir iki yazılım çıkarken 6225 ve 7225 serileri aylık çalışıyor.İlgine şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 3222 serisine belkide en hızlı yazılım çıkan modellerden biri ayrıca ***wiewler keyler aktif olunca seyrediliyor
    3222 için metabox a bak neredeyse 2 gune bir yazılımı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı shakeman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emre üstat sayende acikonun yazılım desteği devam ediyor.Bu konuda en şanslı 3224 serisi ondan sonra 422 ve 522 ler ama en şanssız herhalde 6225 ve 7225 serileri.Umarım onlarada yeteri kadar destek gelir.Çünkü diğerlerine haftada bir iki yazılım çıkarken 6225 ve 7225 serileri aylık çalışıyor.İlgine şimdiden teşekkürler.
    6225 ve 7225 e sonft cam olayı ile tpsler oluyordu En son duruma bakmak lazım.Emre bilgi verir size bu olayla ilgili

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4225 için tps keylerini güncelleyecek softcam editor programı mükemmel olur.
    bis edit bölümüde eklenebilirse çok işe yarar.
    emre ustamızın üstesinden geleceğine inancımız tamdır.
    bu yenilikler acikonun 4225 modelini yeniden bu yarışta öne geçirecektir.
    ayrıca ustamız isterse ntv şifreli yayınını pc de kaydedip depoya koyabilirim.
    sadece formatını ve süresini belirtmesi yeterli.
    tekrar emeği geçenlere teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eMpReSaRiO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ha bir de ben süperman değilim..

Saygılar.
    Emin misin, bu çalışmaları anca superman yapar. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sabah 06.25 tps ler gitti. inşallah bugün yada yarın yeni yzlım çıkar bizde kaldığımız yerden devam ederiz. Mesela sunny ve kaon bu sabah yeni yazılımı verdi bile..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 11300 cı kullanıyorum acıko 4222 yazılımını yükledim cihaz bilgisine baktıgım zaman acıko 4225 sky yüklü yazısı var bilgi vere bilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş o yazıları takma kafana. Yazılım 4225 inde ondan o yazıyı görüyorsun. İzle ve keyfini çıkar.
    Saygılar.

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri