Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Grip salgýný için ne yapmamýz lazým?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Grip salgýný için ne yapmamýz lazým?

Arkadaþlar þu okullardaki grip salgýný için ne yapmak gerekir? Ben daha çok aktarlardan aldýðým þeyleri içirmeye çalýþýyorum ama bizimki tadý güzel olmadýðý için içmiyor. Sonra hastalýkla boðuþuyoruz sizin önerileriniz nedir?
    Edit: Komþumun önerdiði UMCA adlý ilaç sayesinde resmen hayatýmýz kurtuldu. Hepinize tavsiye ederim. Hastalýk belirtileri görünce suya damlatýp içirin hiçbir sorun kalmýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgilendirme için teþekkürler umca adlý ilacý yan etkisi yoksa ve zamanla yan etki yapmýyacaksa kullanýlabilir. güzel tavsiye. ama ben gripten kurtulmanýn yolunu bol bol acý biber yiyerek hallediyorum..
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vitamin desteði ve dinlenmek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Nezleyle baþýmýz dertte

Merhaba arkadaþlar, Anaokuluna giden bir oðlumuz var henüz 4 yaþýnda.Anaokulunda malum koþturup durduðu için sürekli terliyor.Biz ne kadar iyi giydirsek de sanýrým terleyince çýkarýyormuþ üstünden.O yüzden de hastalýk kaçýnýlmaz oluyor.Sütü sevmiyor,aþýdan korkuyor,ilaç içmiyor.Ben de eczaneye gittim bi kaç ilaç denedik ama iþe yaramadý.Sonra bir arkadaþýmdan afrika sardunyasý diye biþey duyduk bi de bunu deneyelim dedik. Suya damlatýlýp içiriliyor o yüzden içirmek kolay oldu.Burnunu çekmeye baþlamýþtý ki ayný gün tamamen iyileþti.Zaten doðal bir ilaç olduðu için gönülrahatlýðýyla içirdim artýk baþka birþey de denemem.Babamýz da çok mutlu oldu vallahi herkese tavsiye ederim ecza dolabýnýzda olsun.Adý Umca solüsyon.Hap olaný var ama bizimki ilaç içemiyor diye almadým solüsyonu gayet baþarýlý.Yetiþkinler için de çok iþe yarýyor. Aklýnýzda olsun bana dua edersiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Daha öncede Ayný Konu Açýlmýþ Forumda Daðýnýklýk Olmamasý Ýçin Konular Birleþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Siz bu ilacýn sanki reklamýný yapýyormuþsunuz izlemine kapýldým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Siz bu ilacýn sanki reklamýný yapýyormuþsunuz izlemine kapýldým.

aynen öyle. gripten korunmak istiyorsanýz soðan ve sarýmsaktan vazgeçmeyin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri