REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Grip salgını için ne yapmamız lazım?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Grip salgını için ne yapmamız lazım?

Arkadaşlar şu okullardaki grip salgını için ne yapmak gerekir? Ben daha çok aktarlardan aldığım şeyleri içirmeye çalışıyorum ama bizimki tadı güzel olmadığı için içmiyor. Sonra hastalıkla boğuşuyoruz sizin önerileriniz nedir?
    Edit: Komşumun önerdiği UMCA adlı ilaç sayesinde resmen hayatımız kurtuldu. Hepinize tavsiye ederim. Hastalık belirtileri görünce suya damlatıp içirin hiçbir sorun kalmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme için teşekkürler umca adlı ilacı yan etkisi yoksa ve zamanla yan etki yapmıyacaksa kullanılabilir. güzel tavsiye. ama ben gripten kurtulmanın yolunu bol bol acı biber yiyerek hallediyorum..
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vitamin desteği ve dinlenmek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Nezleyle başımız dertte

Merhaba arkadaşlar, Anaokuluna giden bir oğlumuz var henüz 4 yaşında.Anaokulunda malum koşturup durduğu için sürekli terliyor.Biz ne kadar iyi giydirsek de sanırım terleyince çıkarıyormuş üstünden.O yüzden de hastalık kaçınılmaz oluyor.Sütü sevmiyor,aşıdan korkuyor,ilaç içmiyor.Ben de eczaneye gittim bi kaç ilaç denedik ama işe yaramadı.Sonra bir arkadaşımdan afrika sardunyası diye bişey duyduk bi de bunu deneyelim dedik. Suya damlatılıp içiriliyor o yüzden içirmek kolay oldu.Burnunu çekmeye başlamıştı ki aynı gün tamamen iyileşti.Zaten doğal bir ilaç olduğu için gönülrahatlığıyla içirdim artık başka birşey de denemem.Babamız da çok mutlu oldu vallahi herkese tavsiye ederim ecza dolabınızda olsun.Adı Umca solüsyon.Hap olanı var ama bizimki ilaç içemiyor diye almadım solüsyonu gayet başarılı.Yetişkinler için de çok işe yarıyor. Aklınızda olsun bana dua edersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha öncede Aynı Konu Açılmış Forumda Dağınıklık Olmaması İçin Konular Birleştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siz bu ilacın sanki reklamını yapıyormuşsunuz izlemine kapıldım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Siz bu ilacın sanki reklamını yapıyormuşsunuz izlemine kapıldım.

aynen öyle. gripten korunmak istiyorsanız soğan ve sarımsaktan vazgeçmeyin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri