kına stokları tükenmiş.
Teşekkur: 0
kına stokları tükenmiş.
4 ten sonra yattım bakmadım.
Şimdi kalktım 6 olmuş yazıklar olsun.
Keşke hiç uyanmasaydım da bu skoru görmeyeydim![]()
İyi ki maç 90'.Ya 180' olsaydı...Sonucu tahmin etmek istemiyorum.![]()
geçmiş olsun.... artık gs nin işi oldukça zor
başkan çıkıp konuşsun işler iyi giderken hava atmasını biliyor yok şöyle yapacağız yok böyle dünya markası olacağız
gördük işte ben bile utandım gs li arkadaşların durumunu düşünemiyorum bile tekrar geçmiş olsun arkadaşlar üzüldük valla...
Konu karakutu tarafından (18-09-2013 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ki.bizim super lig takımlarımızın toplam bir sezonluk transfer parasını adamlar 1 futbolcunun bonservisine veriyor.sonra çıkıp bu takımlarla başa baş oynamayı mı bekliyorsunuz.teknik direktör sol bek istiyor 5 milyon euro verip alamıyorsun adamın sol beki belki de 25 milyon euro.önümüzdeki yıllar daha da kötü olacak getirsinler bakalım yabancı sınırlamasını.adamlar yabancılarını her maçta oynatabiliyor işstediği zaman oyuna sokuyor oysa biz ne yapıyoruz 10 tane futbolcu ile sözleşme imzalayabiliyoruz ve bunların 4 tanesini tribüne gönderiyoruz.bu maçlarda istediği kadar serbest olsun tribünden gelen adam sana o kadar faydalı olabilir.en az 10 sene ne milli takımdan ne de kulüp takımlarından avrupa da hiç bir başarı beklemeyin derim ben.
arkadaşlar yabancı oyuncuları gördünüz ne varsa türklerde var yazık aldıkları o milyon doavrolara vallahi yazık türk oyuncılar 10 da 1ini alıyorlar yaw
bir koltukta iki karpuz taşınmaz bada fatih terime ders olsun
Tam bir rezillik ya. Başka ne diyim. Realin her pozisyonu gol oldu nerdeyse ...
resmen rezillik bu netice siradan bir takim bu kadar gol yemezdi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri