Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Galatasaray 1:6 Real Madrid (Maç Önü ve sonu yorumlar buraya)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kına stokları tükenmiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 ten sonra yattım bakmadım.
    Şimdi kalktım 6 olmuş yazıklar olsun.
    Keşke hiç uyanmasaydım da bu skoru görmeyeydim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyi ki maç 90'.Ya 180' olsaydı...Sonucu tahmin etmek istemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun.... artık gs nin işi oldukça zor
    başkan çıkıp konuşsun işler iyi giderken hava atmasını biliyor yok şöyle yapacağız yok böyle dünya markası olacağız
    gördük işte ben bile utandım gs li arkadaşların durumunu düşünemiyorum bile tekrar geçmiş olsun arkadaşlar üzüldük valla...
    Konu karakutu tarafından (18-09-2013 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ki.bizim super lig takımlarımızın toplam bir sezonluk transfer parasını adamlar 1 futbolcunun bonservisine veriyor.sonra çıkıp bu takımlarla başa baş oynamayı mı bekliyorsunuz.teknik direktör sol bek istiyor 5 milyon euro verip alamıyorsun adamın sol beki belki de 25 milyon euro.önümüzdeki yıllar daha da kötü olacak getirsinler bakalım yabancı sınırlamasını.adamlar yabancılarını her maçta oynatabiliyor işstediği zaman oyuna sokuyor oysa biz ne yapıyoruz 10 tane futbolcu ile sözleşme imzalayabiliyoruz ve bunların 4 tanesini tribüne gönderiyoruz.bu maçlarda istediği kadar serbest olsun tribünden gelen adam sana o kadar faydalı olabilir.en az 10 sene ne milli takımdan ne de kulüp takımlarından avrupa da hiç bir başarı beklemeyin derim ben.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ki.bizim super lig takımlarımızın toplam bir sezonluk transfer parasını adamlar 1 futbolcunun bonservisine veriyor.sonra çıkıp bu takımlarla başa baş oynamayı mı bekliyorsunuz.teknik direktör sol bek istiyor 5 milyon euro verip alamıyorsun adamın sol beki belki de 25 milyon euro.önümüzdeki yıllar daha da kötü olacak getirsinler bakalım yabancı sınırlamasını.adamlar yabancılarını her maçta oynatabiliyor işstediği zaman oyuna sokuyor oysa biz ne yapıyoruz 10 tane futbolcu ile sözleşme imzalayabiliyoruz ve bunların 4 tanesini tribüne gönderiyoruz.bu maçlarda istediği kadar serbest olsun tribünden gelen adam sana o kadar faydalı olabilir.en az 10 sene ne milli takımdan ne de kulüp takımlarından avrupa da hiç bir başarı beklemeyin derim ben.
    arkadaşım sorun para ile olsa idi türkiye liginde hiç bir takım yenemezdi futbol para ile değil yürek ile oynanır tek sorun bizimkilerde yürek kalmamış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yabancı oyuncuları gördünüz ne varsa türklerde var yazık aldıkları o milyon doavrolara vallahi yazık türk oyuncılar 10 da 1ini alıyorlar yaw

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir koltukta iki karpuz taşınmaz bada fatih terime ders olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tam bir rezillik ya. Başka ne diyim. Realin her pozisyonu gol oldu nerdeyse ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resmen rezillik bu netice siradan bir takim bu kadar gol yemezdi

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri