şikeci fener ile şikeci beşiktaş avrupada kiminle oynuyor ,liveonsat'da bulamadım.
Teşekkur: 0
Beğeni: 0
şikeci fener ile şikeci beşiktaş avrupada kiminle oynuyor ,liveonsat'da bulamadım.
GALATASARAY ŞEKER GİBİ RAKİP
Marca gazetesi, "bir kemik iki şeker" başlığı ile verdiği haberinde Real Madrid'in Juventus ile grup birinciliği için mücadele edeceğini, üçüncü ve dördüncülük için ise Galatasaray ile Kopenhag'ın olacağını savundu. Marca gazetesi, Fatih Terim'in oyun sisteminin geçen yıldan bu yana fazla değişikliğe uğramadığına da işaret ederek, "Bazı takviyeler yapıldı ancak Türk takımının en güçlü tarafı evinde oynadığı karşılaşmalar, deplasmanlarda pek fazla zorluk çıkartmıyorlar" ifadelerini kullandı.
Gazete, Galatasaray'ın en zayıf tarafının ise defans olduğunun altını çizerek, Fransa'dan alınan Chedjou'nun bile buna ilaç olamadığını idda etti.
![]()
-Sabrım kalmadı” diyen İmparator, Eboue, Dany, Chedjou’nun yerine Sabri, Zan, Semih’i hazırlıyor. Bruma, Hamit 11’e giriyor.
-Forvette öncelik artık Umut Bulut’un. Drogba sağlam olursa tek forvet olarak çıkacak, Beşiktaş derbisinde Fildişili’nin yerine Umut Bulut 11’e girebilir. Mutsuz Burak da kesik. Sneijder’a son şans verilecek. Bruma ve Hamit ise ilk 11’de yerini alacak.
kendi biletini kim kesecek bilinmez !
2 yıl üst üste lig ve Süper Kupa’yı kazanan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan Galatasaray’ın sadece bonservisleri için 20 milyon euroya yakın bir para ödenen Chedjou ve Bruma transferine karşın takımın geriye gitmesi
başarısızlığın nedenleri sorgulanıyor !
6-1'lik yenilginin 6 nedeni!
İşte sebepler:
1- SÖZLEŞME VE DEDİKODULAR:
2- GRUPLAŞMALAR BAŞLADI:
Takım içerisinde Terim’in otoritesine karşın gruplaşmalar başladı.
3- 6 MAÇTA DA FARKLI 11:
Süper Kupa’daki Fenerbahçe, ligdeki 4 maç ve önceki günkü Real Madrid karşılaşması, bu sezonki 6. maçtı.
4- CHEDJOU ÜÇÜNCÜ TERCİHTİ:
5-BURAK’TI GİTTİ!:
6-SELÇUK İNAN VE DURAN TOPLAR:
vatanspor:45:
o maçta defanstaki arkadaşlar bireysel hata yapmasa ne konuşuyor olurduk acaba. yada ilk 30 dakikada bir gol bulsaydık.
neden konu magazinleştiriliyor anlamıyorum. karşıdaki rakipler çok güçlü. ben beşiktaş liverpooldan 8 tane yediğinde bile fazla eleştiremedim. neden o zaman liverpol şimdiki real madrid gibiydi. futbol bu önemli olan ders çıkarmak. bu mağlubiyetin takımımıza olumlu yansıyacağını düşünüyorum kendi açımdan.
böyle buyuk takımlara çift forvetle çıkmak akıl işi değil.
kendi evinde bile olsan çift forvetle kazanmak cok zor., kazanırsın kazanmassın değil tabi ama ilk yarı pozisyonları harcarsan ikinci yarı uyuyan kurdu uyandırırsın.
Fatih terime işini öğretecek halimiz yok ama ikinci yarıdaki GS okadar berbattıki..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri