serkan ağam topu görsen bomba diye karakola götürürsün takım tutmuyorsun bu ne yorumlar. herkeze sevgiler saygılar
serkan ağam topu görsen bomba diye karakola götürürsün takım tutmuyorsun bu ne yorumlar. herkeze sevgiler saygılar
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
serkan abi bende çok soğudum da abi bu ay lig tv bitiyor ne yapayım kararsızım:49: ama fenerlilik bir başka futbolcularımızın gol sevinci bile gözlerimin dolmasına yetiyor
önünde buldugu her kameraya ahkam kesip konuşan sanki kendi bir şey yapmış GS kulübünede sallayan ÜNAL bey acaba niye KAMERALARIN karşısına çıkamadı bu gün merak ediyorum ..takımın teknik adamına karşı hep taraftara .medyaya yem atan şimdi nerde ses çıkmadı maçtan sonra ..yense idi FATİH hocadan önce o koşardı KAMERALARA sallamakla bi şye kazanılmıyor bunu anlaması lazım artık zaten yönetime aldıgı bazı kişilere karşı antipati kazanmıştı ..FATİH hocayı yem yapayım derken kendisini yem yapmaya başladı.. 6..1 sanırım mutludur başakn hocayı harcamak için fırsat geçti eline ..GS camiasının artık uyanması lazım uykudan bu YÖNETİMLE bu iş yürümez ..hem takıma hemde hocaya yazık BU BAŞKANLA .
Beni biLen biLir Takip EdenLer Hatırlasın Fatih Terim MiLLi Takımın Başına Gectiği Gün TFF İstifa Diyerek Konu Açmış Ta O Gun DiLe Getirmiştim Bu Galatasarayın Önunu Kesmek Başarılarına Çomak Sokmak Diye ! Sormuştum ki Galatasaray Avrupada Hezimiyete Ugrarsa Bunun Şuçu Kimde oLucak Diye ? Şimdide SöyLüyorum TFF İstifa Tüpcü İstifa !:46:
arşılaşmanın sonunda stattan ayrılan Terim'in yanına gelen bir stat görevlisi, protokol tribününde bulunan Nas'ın, "Terim şimdi gitsin biraz da Fener'i çalıştırsın. Sen gider milli takımı çalıştırırsan, antrenman yaptırmazsan olacağı budur. Takımın hali ne böyle? Engin oynuyor, dünyalar paraya alınan Bruma oturtuluyor. Yazık..."
REzALet
SPORT: Kimse Real'den bu kadar farklı bir galibiyet beklemiyordu. Avrupa ekiplerine seyircisiyle cehennemi yaşatan G.Saray bildik görüntüsünden çok uzaktı.pırt çıktı..
--: 'Allah Fatih Terim'in taksiratını affetsin!' kütahyalı rasim
--kim kaçıyor kim kovalıyor
Maç bittikten sonra hakemin yanına giderek topu isteyen Ronaldo'yu hakem kırmadı. Benzema'nın golünde asist yapan ve üç kez fileleri sarsan oyuncu topu hatıra olarak isteyince Mark Clattenburg oyuncuya meşin yuvarlağı teslim etti.
![]()
Cimbom'un galibiyet özlemi 4 maça çıkarken, farklı yenilgiyle Beşiktaş derbisi öncesi moraller dibe vurdu!
Pazar günü _Atatürk stadında inşallah ! gs yi böyle geçeriz.
bir takım başarısız oluyorsa bunun sorumlusu teknik direktördür...ünal aysal bu takımın futbolcusu deyil teknik direktörü hiç deyil...bu takımın başkanı yani diğer tabiriyle parayı bastıran kişisidir...yani senin mantığınla gidersek fenerbahçe arsenalden içerde dışarda üçlük yedikten sonra aziz yıldırımın tası tarağı toplayıp gitmesi gerekirdi...bırak bu arsenal mahlübiyetlerini şikenin göbeyinde olmasına rahmen hala utanmadan sıkılmadan o koltukta oturuyor...sen bunları görmeyeceksin fatih terimi burak yılmazı engin baytarı eleştirmeyeceksin bu mahlubiyetle hiç alakası olmayan bugüne kadar yapması gereken ne varsa yapıp takımdan başarı bekleyen ünal başkana saçmasapan yakıştırmalarla eleştireceksin....kardeşim nedir bu fatih terim yalakalığı,başarıda bulutlara çıkarıyorsunuz anladıkta başarısızlıktada biraz eleştirin yahu..diğer türk antrenörleri(aykut kocaman abdullah avcı esun yenal hagi mutafa denizli şenol güneş samet aybaba vs vs)yerden yere vurursunuz en ağır şekilde eleştirirsiniz adamı rezil kepaze edersiniz fakat terim olunca herkez söz birliği etmişçesine kuyruğunu kısıp dikkati başka yönlere çekip alakasız kişileri suçlu ilan etmektedir..bu haksız eleştiride beni deli etmektedir...biraz biraz adaletli ve adil olun....
CİMBOMLU
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri