Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
58 sonuçtan 51 ile 58 arası

Konu: Galatasaray 1:6 Real Madrid (Maç Önü ve sonu yorumlar buraya)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayağınız takılıp yere düşseniz yine Fenerbahçeyi olaya karıştırırsınız...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayağınız takılıp yere düşseniz yine Fenerbahçeyi olaya karıştırırsınız...

üstad ben fenerbahçeyi karıştırmadım işin içine ben sadece arkadaşın yazdığı mesaj a cevap verdim.arkadaş hiç bir takım bu kadar gol yemez gibilerden bir söz etmiş te ben de yiyenlerin olduğunu hatırlatayım dedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım lafım ortaya sana olsa alıntı yaparak yazardım..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Beşiktaş'ın Galatasaray'ı mağlup edecek.Terim istifa edecek

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    -Sabrım kalmadı” diyen İmparator, Eboue, Dany, Chedjou’nun yerine Sabri, Zan, Semih’i hazırlıyor. Bruma, Hamit 11’e giriyor.

-Forvette öncelik artık Umut Bulut’un. Drogba sağlam olursa tek forvet olarak çıkacak, Beşiktaş derbisinde Fildişili’nin yerine Umut Bulut 11’e girebilir. Mutsuz Burak da kesik. Sneijder’a son şans verilecek. Bruma ve Hamit ise ilk 11’de yerini alacak.

kendi biletini kim kesecek bilinmez !

2 yıl üst üste lig ve Süper Kupa’yı kazanan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan Galatasaray’ın sadece bonservisleri için 20 milyon euroya yakın bir para ödenen Chedjou ve Bruma transferine karşın takımın geriye gitmesi
    başarısızlığın nedenleri sorgulanıyor !
    6-1'lik yenilginin 6 nedeni!

İşte sebepler:

1- SÖZLEŞME VE DEDİKODULAR:

2- GRUPLAŞMALAR BAŞLADI:

Takım içerisinde Terim’in otoritesine karşın gruplaşmalar başladı.

3- 6 MAÇTA DA FARKLI 11:

Süper Kupa’daki Fenerbahçe, ligdeki 4 maç ve önceki günkü Real Madrid karşılaşması, bu sezonki 6. maçtı.

4- CHEDJOU ÜÇÜNCÜ TERCİHTİ:

5-BURAK’TI GİTTİ!:

6-SELÇUK İNAN VE DURAN TOPLAR:

vatanspor:45:

Futbol yorumcusu ve VATAN yazarı Sinan Engin Skorer Tv'ye verdiği demeçte, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı mağlup edeceğini belirterek, Terim'in maç sonunda istifa edebileceğini iddia etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Futbol yorumcusu ve VATAN yazarı Sinan Engin Skorer Tv'ye verdiği demeçte, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı mağlup edeceğini belirterek, Terim'in maç sonunda istifa edebileceğini iddia etti.
    Ben Terim'in Galatasaray dan gideceğini Yada istifa edeceğini hiç sanmıyorum.
    Gitmeeeeeezzzzz hiç bir yere gitmez bırakmazlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o maçta defanstaki arkadaşlar bireysel hata yapmasa ne konuşuyor olurduk acaba. yada ilk 30 dakikada bir gol bulsaydık.
    neden konu magazinleştiriliyor anlamıyorum. karşıdaki rakipler çok güçlü. ben beşiktaş liverpooldan 8 tane yediğinde bile fazla eleştiremedim. neden o zaman liverpol şimdiki real madrid gibiydi. futbol bu önemli olan ders çıkarmak. bu mağlubiyetin takımımıza olumlu yansıyacağını düşünüyorum kendi açımdan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle buyuk takımlara çift forvetle çıkmak akıl işi değil.
    kendi evinde bile olsan çift forvetle kazanmak cok zor., kazanırsın kazanmassın değil tabi ama ilk yarı pozisyonları harcarsan ikinci yarı uyuyan kurdu uyandırırsın.

Fatih terime işini öğretecek halimiz yok ama ikinci yarıdaki GS okadar berbattıki..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sigma olumuc diye bir takım hatırlıyormusun arkadaşım.hatırlamıyorsan google de ara sigma olumuc-fenerbahçe diye bakalım skor neymiş.
    Evet evet çok iyi hatırlıyorum sende sadece o maçtan 3 gün sonrasını hatırlıyormusun peki

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri