7010 DCI cihazımda cocuk kilidini aktif edebilmek için Genel kilide giremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler..
Teşekkur: 0
7010 DCI cihazımda cocuk kilidini aktif edebilmek için Genel kilide giremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler..
arkadaşım sarı mavi yeşil menü yap *** menüsü gelir ondan sarı tuşa bas ve ok le *** menüsü resetlenir. daha sonra sistem ayarlarının üzrine gel ok le senden şifre isteyecektir kumandadan sıraile kırmızı yeşil sarı ve mavi tuşlarına bas ve sistem ayarlaına giresin ondan sonra genel kilidin üzerine gel ok le ve 4 tane 0000 gir ve açılır . kolay gelsin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
arkadaşım ayrıca sonucu bildiririsen ii olur.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Dediğini uyguladım sorunum çözüldü çok çok teşekkürler...Önce kilit kontrolu devreye aldım,daha sonra tarif ettiğini sırasıyla uyguladım sorun kalmadı tekrar teşekkürler.
bende teşekkür ederim. kolay gelsin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri