REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Kaspersky yardım!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaspersky yardım!!

kaspersky 6.0 kurdum,programı türkçeleştirmek için settings/appearance/yamadaki türkçe klasöründeki skin klasörünü seçip ok yaptım ve programı exitten çıkıp program filesteki kaspersky'ın skin klasörünü türkçe yamadaki skin klasörüyle değiştirmeye kalktım disk dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından emin olun diyor skin klasörünü türkçe yamadaki skin klasörüyle değiştiremiyorum program şuan ingilizce ne yapmalıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım türkçe yamayı yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet başlattım ama sonuç ingilizce,bu arada program filesteki skin dosyasıda değişmiyor..setting/appearance dan türkçe skin klasörünü seçip ok yaptığımda türkçe oluyor ama bilgisayar tekrar açıldığında ingilizce oluyor tekrar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende öle olmadı türkçe yamayı kurdum sonra yendiden başlattım türkçe oldu bidahada ingili
    zce olmadı sende niye öle oluyo bilmiyorum :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bilgi için teşekkürler,sağol.artık bakacam bakalım bir çare bulmaya,yaptığım işlemlerde yanlış yok program çalışıyor ama ingilizce

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olması lazım. eğer olmuyosa ingilizce dil dosyasını sil. izin vermiyosa salt okunur seçeneğini kaldır. kolay gelsin.
    ayrıca bu işlemleri yaparken kasperskyı kapatmayı unutma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler,güvenli kipte pc yi açıp skin klasörünü değiştirincede oluyor...acaba kaspersky keylogerları da taramada buluyor mu:49:
    Konu ufuk tarafından (17-11-2006 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi için teşekkürler,güvenli kipte pc yi açıp skin klasörünü değiştirincede oluyor...acaba kaspersky keylogerları da taramada buluyor mu:49:
    buluyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri