şifreli kanalları tekrar açarmı o zaman
şifreli kanalları tekrar açarmı o zaman
kanal kilitini açarsan şifreli kanallar açılır sorun olmaz...
ok. tekrar deneyeyim o zaman
arkadaşlar olmuyooooor. hepsini denedim görüntü var ses yok. kafayı yicem
arkadaşım o zaman servise getir....yani ses olmaması ilginç bende sorun yok. cihazla ilgili bir sorun olabilir.
iyi de arkadaşım sadece o tp deki kanalların sesi yok. diğerlerin var.
auto olayından yapıyor arkadaşlar auto olmayan yazlımla denedim hiç bir sorun yok ama tekilalar koyboldu yani ikisinden birini tercih edceğiz
Bende eski bir Sunny 6062 DCI var.
1. Bunu nasil yazilimini yukseltebilirim. Icindeki yazilim versiyonu 1.2.0(020517) TP 0.0.8(020515) Hangi programlar gerekli?
2. Kanallari bilgisiyardan ayarlayip nasil yukleyebilirim? Hangi programlar gerekli?
3. Modulde Irdeto vi Access ve Funcard var. Bu cihazin seri porttan yukleme ile o kartada yukleme yapanilirmiyim?
4. Cihazin arkasindaki cikis seri port benim bilgisiyarda seri port yok. Bir ucu USB bir ucu seri cikisli kablo ile baglanti yapsam olurmu? Olmasada denicem![]()
kullanmış oldugunuz cihazın malesef yazılım destegi 2003 kadar sürdü yeni yazılım destegi yok cihazınızda sorun yoksa yüklemenizi tavsiye etmem.mertaydogdu Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca bu cihazlara ait kanal edit programları yoktur destegi verilmedi bilgisayardan yükleme yapamazsınız güncel kanal listelerini..
irdeto modül artık ömrünmü tamamladı ve bir kaç kanaldışında şifreli kanalları izleyemezsiniz ayrıca funcard dınıza cihaz üzerinden bilgisayar ile yükleme yapamazsınız bunun için samartcart programlayıcı almanız lazım...
rs232 seri portunuz yok ise bilgisayarınızda usb rs232 çevirici adaptörlerle yükleme işinizi gerçekleştirebilirsiniz.
cihazınıza güncel kanalları yüklemek için türksat uydusu 11734-sr-3290 şebekeyi açık konuma getirip arama yaptırıp güncel kanallar cihazınıza otamatik
olarak yüklenir..
kolay gelsin...
Tesekkurler.
1. Hotbird icin guncel kanallar frekansi nedir?
2. 1Mb ve 2Mb lik Sunnyler icin kanal duzenleme programlari var onlarlada yapamazmiyim?
3. Sunny 6062 DCI kac MB?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri