REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
106 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sunny Güncel Orjinal BTM Emu Normal Board Yazılımları 22.11.2005

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burada tum frekans ve ayrıntılar ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Hotbird icin otomatik kanal yukleme frekansini sormustum.

1. Hotbird icin guncel kanallar frekansi nedir?
    2. 1Mb ve 2Mb lik Sunnyler icin kanal duzenleme programlari var onlarlada yapamazmiyim?
    3. Sunny 6062 DCI kac MB?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12539 yatay 27500 den arayın sebeke arama acık olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mertaydogdu Nickli Üyeden Alıntı
    Ben Hotbird icin otomatik kanal yukleme frekansini sormustum.

1. Hotbird icin guncel kanallar frekansi nedir?
    2. 1Mb ve 2Mb lik Sunnyler icin kanal duzenleme programlari var onlarlada yapamazmiyim?
    3. Sunny 6062 DCI kac MB?
    Hortbird uydu su için otomatik kanal yükleme frekansı yoktur.cihazında şebeke arama özelligi var ise herhangi bir hordbirt kanalı üzerinde sebeke açık kanal taraması yaptır kanalları buluyorsa sorun yok Bulmazsa bütün kanalların frekansını elle makinana girmen gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim cihazda sebeke arama ozelligi yok. Otomatik ara dedinmi daha onceden belirlenmis frekanslari arama yapiyor. Yaw bu Sunny 6062 DCI ye kanallari bilgisayarla girsek olmuyormu? Mesela Sunny Kanal Editor programi ile? Bu makina kac MB? 1 mi 2mi kullancam? Hicbir sey yapamiyorsam bu Seri port ne yariyor yaw ? Anlamadim onu...
    Konu ertex74 tarafından (15-01-2006 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazin kullanma klavuzunu buldum.
    Flash memory 1MB ve program dram 8MB diyor. Bu durumda 1MB lik kanal editoru programini kullanabilirmiyim.
    baska neler yapabilirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hw versiyonlarına bak. aynı ise olur ama bence sen next yazılım yerine kaon yazılımını tercih et. dikkat ettiysen her zaman yeni yazılımları çıkıyor. fakat next'in yazılımları o kadar çabuk çıkmıyor. Bilgine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır her zaman cihazın markası,modeli ve sistem bilgisi doğrultusunda yazılım atmak en iyisidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fark etmez arkadaşların dediği gibi hw si uyan yazılımı rahatlıkla atabilirsiniz

kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaardım edermisiniz

hocam bende 1030 dci cihaz var.
    ben Nexvision D+ MGM-TPS-TV CABO OKEY YAZILIMLARI 11.01.2006 yazılımını cihazıma yüklemek istiyorum.
    yalnız benim bir sorum olacak ben bu yazılımı yükledikten sonra sunny e dönüş nasıl yapabilirim sunny'in son yazılımını yada herhangi bir yazılımını atsam sunny'e geri dönmüş olurmuyum ustalar saygılar..

Sayfa 5/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri