Bu işin üstadları sana yardım edecektir mutlaka. ben tam emin değilim bu konuda.
Bu işin üstadları sana yardım edecektir mutlaka. ben tam emin değilim bu konuda.
evet sunny geri dönebilirsiniz sorun olmaz zaten su andaki yazılımlar bin rahatlıkla dönebilirsiniz yalnız yazılımı yuklerken loader olayına dikkatediniz
loder 219 ben loderi 619 yapacağım ardından atacağım teşekkürler..
hocam sizce sunny mi kaon mu yoksa NextVision'un mu memüsü daha güzel
ona göre yazılım atacam..
NextVision'un menüsü daha güzel ve kanal gecişleri bence daha hızlı kaon next cihazım var NextVision'un yazılımını kullanıyorum tabi tercih meselesi![]()
bana kalırsa digiçağ tek kusuru p+tusunun çalışmaması..çalışıyorda kuamanda üzerinden alıştıgımız yerden çalışmıyor
![]()
fikirleriniz için teşekkürler
Arkadaşlar Ora 5010 dcı cihazım vardı. buna sunny 7010 dcız h/w 12.01.a5 yazılımını attım. cihazımın menüleri değişti. yalnız biss *** menülü yazılım bulamadım bu cihaza göre biss *** girebileceğim emü varmı. yardımcı olursanız sevinirim.
Konu eflatun tarafından (16-01-2006 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eksik bilgi
Arkadaşım hemen hemen her yazılımda görünmez olarak biss keyler vardır ve yüklüdür. Ancak yine de biss i kendin eklemek düzeltmek istiyorsan son kaon 570 12.01.A5 yazılımında olması lazım. Menüleri sunny e benzer
sunny 3032 ye next yazılımı atabilirmişim ertex kardeş böyle cevap vermişti nasıl hangi pragramlarla atabilirim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri