þifreli kanallarý tekrar açarmý o zaman
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
þifreli kanallarý tekrar açarmý o zaman
kanal kilitini açarsan þifreli kanallar açýlýr sorun olmaz...
ok. tekrar deneyeyim o zaman
arkadaþlar olmuyooooor. hepsini denedim görüntü var ses yok. kafayý yicem
arkadaþým o zaman servise getir....yani ses olmamasý ilginç bende sorun yok. cihazla ilgili bir sorun olabilir.
iyi de arkadaþým sadece o tp deki kanallarýn sesi yok. diðerlerin var.
auto olayýndan yapýyor arkadaþlar auto olmayan yazlýmla denedim hiç bir sorun yok ama tekilalar koyboldu yani ikisinden birini tercih edceðiz
Bende eski bir Sunny 6062 DCI var.
1. Bunu nasil yazilimini yukseltebilirim. Icindeki yazilim versiyonu 1.2.0(020517) TP 0.0.8(020515) Hangi programlar gerekli?
2. Kanallari bilgisiyardan ayarlayip nasil yukleyebilirim? Hangi programlar gerekli?
3. Modulde Irdeto vi Access ve Funcard var. Bu cihazin seri porttan yukleme ile o kartada yukleme yapanilirmiyim?
4. Cihazin arkasindaki cikis seri port benim bilgisiyarda seri port yok. Bir ucu USB bir ucu seri cikisli kablo ile baglanti yapsam olurmu? Olmasada denicem![]()
kullanmýþ oldugunuz cihazýn malesef yazýlým destegi 2003 kadar sürdü yeni yazýlým destegi yok cihazýnýzda sorun yoksa yüklemenizi tavsiye etmem.mertaydogdu Nickli Üyeden Alýntý
ayrýca bu cihazlara ait kanal edit programlarý yoktur destegi verilmedi bilgisayardan yükleme yapamazsýnýz güncel kanal listelerini..
irdeto modül artýk ömrünmü tamamladý ve bir kaç kanaldýþýnda þifreli kanallarý izleyemezsiniz ayrýca funcard dýnýza cihaz üzerinden bilgisayar ile yükleme yapamazsýnýz bunun için samartcart programlayýcý almanýz lazým...
rs232 seri portunuz yok ise bilgisayarýnýzda usb rs232 çevirici adaptörlerle yükleme iþinizi gerçekleþtirebilirsiniz.
cihazýnýza güncel kanallarý yüklemek için türksat uydusu 11734-sr-3290 þebekeyi açýk konuma getirip arama yaptýrýp güncel kanallar cihazýnýza otamatik
olarak yüklenir..
kolay gelsin...
Tesekkurler.
1. Hotbird icin guncel kanallar frekansi nedir?
2. 1Mb ve 2Mb lik Sunnyler icin kanal duzenleme programlari var onlarlada yapamazmiyim?
3. Sunny 6062 DCI kac MB?
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri