Bu iþin üstadlarý sana yardým edecektir mutlaka. ben tam emin deðilim bu konuda.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bu iþin üstadlarý sana yardým edecektir mutlaka. ben tam emin deðilim bu konuda.
evet sunny geri dönebilirsiniz sorun olmaz zaten su andaki yazýlýmlar bin rahatlýkla dönebilirsiniz yalnýz yazýlýmý yuklerken loader olayýna dikkatediniz
loder 219 ben loderi 619 yapacaðým ardýndan atacaðým teþekkürler..
hocam sizce sunny mi kaon mu yoksa NextVision'un mu memüsü daha güzel
ona göre yazýlým atacam..
NextVision'un menüsü daha güzel ve kanal geciþleri bence daha hýzlý kaon next cihazým var NextVision'un yazýlýmýný kullanýyorum tabi tercih meselesi![]()
bana kalýrsa digiçað tek kusuru p+tusunun çalýþmamasý..çalýþýyorda kuamanda üzerinden alýþtýgýmýz yerden çalýþmýyor
![]()
fikirleriniz için teþekkürler
Arkadaþlar Ora 5010 dcý cihazým vardý. buna sunny 7010 dcýz h/w 12.01.a5 yazýlýmýný attým. cihazýmýn menüleri deðiþti. yalnýz biss *** menülü yazýlým bulamadým bu cihaza göre biss *** girebileceðim emü varmý. yardýmcý olursanýz sevinirim.
Konu eflatun tarafýndan (16-01-2006 Saat 22:43 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Eksik bilgi
Arkadaþým hemen hemen her yazýlýmda görünmez olarak biss keyler vardýr ve yüklüdür. Ancak yine de biss i kendin eklemek düzeltmek istiyorsan son kaon 570 12.01.A5 yazýlýmýnda olmasý lazým. Menüleri sunny e benzer
sunny 3032 ye next yazýlýmý atabilirmiþim ertex kardeþ böyle cevap vermiþti nasýl hangi pragramlarla atabilirim
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri