2014 FIFA Dünya Kupası finalinin 4K olarak canlı yayınlanacağının açıklanmasıyla Panasonic, Sony ve Philips gibi teknoloji devleri bu alandaki üretimlerine hız verdi..
![]()
Teşekkur: 0
2014 FIFA Dünya Kupası finalinin 4K olarak canlı yayınlanacağının açıklanmasıyla Panasonic, Sony ve Philips gibi teknoloji devleri bu alandaki üretimlerine hız verdi..
![]()
4K seyredilmesi imkansız yani şu açıdan belki 4K yayın yapılabilir ama izleyen kısmı fazla olmayacak genelde HD olarak izlenir ama 4K tvler çok pahalı olduğundan izleyici kısmı çok az olucaktır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Klasik tüplü Tv lerde HD yayın izlemiyor muyuz? LED ya da LCD Tv lerde de UHD yayınları izleyebiliriz.Elbette istenilen gibi olamaz,ama hiç yoktan daha iyidir...Alınan kararı yerinde buluyorum;teknolojinin gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkı sağlayacak.Dahası şu anda piyasada olan led tv lerde hızlı bir fiat düşmesi olacak.Eee yeni nesil tv gelince eskilerin papucu dama atılacak.Bu da tüketicinin işine yarar.![]()
samsung yeni versiyon da 4k seyredilebilirmi
adamlar daha 3D yapamadı bazı hd lerde göruntu iyi deyil bana göre 3D tutmadı tutmazda en azından hd iyi
teşekkürler
Evet şimdi pahalı katılıyorum.
Ama 2014 de kadar çok 4K paneller çıkar.
Hele hele şu Kore liler şu panel üretme işine tam odaklansınlar
İşte ozaman fiyatlar düşer diye düşünüyorum.
Hatta bir uzman 2014 yılında 4k yayınların standart HD yayınlar gibi artacağını söylemiş.
Hayırlısı bakalım.
Bir çok test yayınlar yapılıyor.
Asıl amaç panellerin çoğalması akabinde uygun fiyata düşmesi.
Şöyle bir örnek vereyim.
Sony 65"4k panel ilk çıktığında 21.000 tl idi şimdi aynı panel mediamarkette 16.000tl düştü.
Aynı şekilde 55"modelde.
Hele 42" kadar üretimler başlasın fiyatlar iyice oturur ,
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri