REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Güzel Haber !; TGRT Haber önce 16:9 (Geniş Ekran) moduna geçip daha sonra HD yayına g

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Güzel Haber !; TGRT Haber önce 16:9 (Geniş Ekran) moduna geçip daha sonra HD yayına g

Güzel Haber !; TGRT Haber önce 16:9 (Geniş Ekran) moduna geçip daha sonra HD yayına geçecek. Mail'le doğruluğu ispatlanmıştır.

16:9 ve HD yayın alt yapımız tamamlanmak üzere. En kısa sürede bu formatlarda yayın yapmaya başlayacağız.

İlginizden dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu kerembalci tarafından (22-09-2013 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel haber hayırlısı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kanalı izleyen var mı? Merak ediyorum açıkcası; zaten bunun gibi 7-8 tane kanal var kaşka tek kanala düşsede uyduda yer sıkıntısı son bulsa...Yoksa o ot ve gergedan kanallarından çok da bir farkları yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı medcezir75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu kanalı izleyen var mı? Merak ediyorum açıkcası; zaten bunun gibi 7-8 tane kanal var kaşka tek kanala düşsede uyduda yer sıkıntısı son bulsa...Yoksa o ot ve gergedan kanallarından çok da bir farkları yok...
    evt eskisi gibi olmasada izliyorum arasıra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne diyeyim kardeş ***ifli seyirler, tabii ki beğenilere saygı duyarım. Ben Tgrt ve muadillerinin epeyini sildim benim kriterimde haber kanalları objektif, yanlı olmadan haberlerini sunmalı yorum kısmını izleyicisine bırakmalı ama maalesef bu kanal ve muadilleri her dönem güçlünün davulunu çalmaktan bıkmadıkları için bende onları kendi kanal listemde azat ettim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende izliyorum her kesimin kanalına özenle bakarım ki sadece tek kafalı bir görüşe sahip olmayayım diye her kesimin kanalını bir miktar izlerim.Eğer tek kendi düşüncemin kanalını izlersem her açıdan olaya bakamam işte bu yüzden düşüncesine katılmadığım kesimlerin kanalı çöp anlayışına sahip birisi değilim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4:3 ten 16:9 formatına geçen bir çok kanal oldu.HD yayınlar dışında wss sinyaligöndermeyen diğer kanalların hepsi CRT tv lerde okunmuyor.Teknolojinin böyle indirimli kullanımı da bize özgü olmalı."Bakın,biz de format değiştirdik!" der gibi!..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri