REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: dreambox ta *** dosyasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart dreambox ta *** dosyasý

Merhabalar
    Çeþitli forumlarda ustalara sordum.
    - “Ben bilgisayarcýyým. Uydu alacaðým. Televizyon pek seyretmem. Amacým saðýyla soluyla uðraþayým kanallarý kýrayým, yani akþamlarý meþgale olsun. Hanýmda ara sýra dizilerini seyretsin. Ne alayým?”
    Çoðu dreambox al dedi. Bende Internetten Dreambox dm500s aldým ve 4 gündür sabahlýyorum Hadi hayýrlýsý
    Neyse soruma geceyim; disscovery kanalý seyretmek istiyorum. Bana bu konuda yardýmcý olur musunuz. Bir de burada *** dosyalarý veriliyor. Bunlarý nereye koyacaðým? Ve sonrasýndaki iþlem nedir.?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý atarcam Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhabalar
    Çeþitli forumlarda ustalara sordum.
    - “Ben bilgisayarcýyým. Uydu alacaðým. Televizyon pek seyretmem. Amacým saðýyla soluyla uðraþayým kanallarý kýrayým, yani akþamlarý meþgale olsun. Hanýmda ara sýra dizilerini seyretsin. Ne alayým?”
    Çoðu dreambox al dedi. Bende Internetten Dreambox dm500s aldým ve 4 gündür sabahlýyorum Hadi hayýrlýsý
    Neyse soruma geceyim; disscovery kanalý seyretmek istiyorum. Bana bu konuda yardýmcý olur musunuz. Bir de burada *** dosyalarý veriliyor. Bunlarý nereye koyacaðým? Ve sonrasýndaki iþlem nedir.?
    Konuya baktým .Bakanda yazan olmadý demeyin diye.Dream box cihazdan anlayan arkadaþýmýz varsa size yardýmcý olacaktýr.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Biss olan için soruyorsan önce fbiss emusunu bulup cihaza yükleyeceksin.Sonrada biss keylerini var/keys içine atacaksın.Mavi panelden fbiss seçip izleyebilirsin.

Diğer yabancı ********* leri ancak cardsharing ile izleyebilirsin.Zaten dreambox aldıysan birde server bulman lazım.O zaman birşeyle uğraşmazsın.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhabalar,
    serveri nasýl bulabilirim?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

İnternette bulabilirsin.Veya bulunduğun yerde uydu işi yapanlara sor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri