REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: AVEA DAN BEDAVA 1GB internet 3 ay Boyunca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart AVEA DAN BEDAVA 1GB internet 3 ay Boyunca

Erken Kalkan Yol Alır Kampanyası ile Avea faturalı ve faturasız aboneler sabah 06:00-10:00 saatleri arasında kullanabilecekleri aylık 1 GB kazanıyor.

3 ay süresince sabah 06:00-10:00 saatleri arasında geçerli aylık 1 GB kazanmak için tek yapman gereken ERKEN yazıp 5555’e göndermek!

Kaynak; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kampanya Detayları

Erken Kalkan Yol Alir kampanyasından bireysel faturalı ve faturasız aboneler yalnızca 1 kez faydalanabilecekler. (PTTCELL, POCELL, BIMCELL ve data tarifeleri kampanyadan faydalanamazlar.)

Kampanyaya SMS yoluyla katılan abonelere 3 ay süresince yenilenecek şekilde sabah 06:00-10:00 saatleri arasında kullanabilecekleri aylık 1GB internet tanımlanacaktır.

Abone için kampanyanın aktif olduğu süre boyunca 06:00-10:00 saatleri dışındaki kullanımlar ve aylık 1 GB kota bitimi sonrasında 06:00-10:00 saatleri arasındaki kullanımlar abonelerin mevcut tarife ve paketleri üzerinden ücretlendirilecektir.

Faturalı aboneler için 3. fatura dönemi sonrası, faturasız aboneler için 90. gün itibariyle kampanya sonlanacaktır.

Paketi iptal etmek için IPTAL ERKEN yazıp 5555’e SMS gönderilir.

Paket kapsamında kalan internet hakkını öğrenmek için, faturalı hatlar “INTERNET”, faturasız hatlar “KALAN ERKEN” yazıp 5555’e gönderir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sn arkadaşlar : böyle şeylere sakın kanmayın 500 mb'lık tarifemi 42 mb aştım diye 85 TL fazla ödedim.(yani 1GB için yaklaşık 2000TL)Bu durumu BTK'na bildirdim.Ancak henüz cevap gelmedi bekliyorum.Evet avea ile dünyam epeyce değişti. saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

REZİL BİR İLETİŞİM TURKCELLDEN ŞAŞMA ama yaptık bir hıyarlık söz verdik bir yıllık çıkamıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hep aynı taktik..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Sanmaki Zalım olanlardan Bir Gün Hesap Sorulmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsi aynı sanki t.... yapmıyormu ...tekel olunca oyle oluyorrr.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avea dan ben çok memnunum ki taaa Aycell döneminden beridir aynı operatörü kullanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vodafone hesabını bilen midi tarifesini kullanıyorum 500 dk 50 sms 50 mb internet.

1 yıl kullanım sözüne 25 tl idi normal fiyat 29 tl

Telsiz kullanım bedeliyle toplam 26.30 kuruş gibi bir şey ödüyordum bu 26.0 kuruş her ay değişmedi.

Sonra Faturaya ek telefon alayım dedim Vodafone smart mini aldım tarifeye ek 5 tl olanı ondan dolayı mevcut tahahütün bozulması gerekiyormuş taahhüt bozduk telefonu aldık şimdi fatura 35.30 tl oldu.

Vodafone un sevdiğim yönü dakkalarım sms ve internetim bittiğinde hattı kesmesini çok seviyom sürpriz fatura derdi yok yani.

Birde hattınız dakika bitiminde kesildi ozaman hatta kontör yükleyip kontörlü olarakta bir sonraki fatura dönemine kadar kullanabiliyorsunuz.

Avea ve TURKCELL artık pek hoşuma gitmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aveadan uzak durun sakın sakın almayın bende kullanmıştım ama hep kazık bak sizleri uyaranlar oluyor bizde denedik çok para geliyor içlerinden en iyisi vodafon çünkü vodafon faturasız ve faturalı üyelerini düşünüyor ayırmıyordu şimdi oda diğer oparatörler gibi oldu çünkü sınırsız internet veriyordu faturasızlara şimdi bitek faturalılara veriyor insansınızya burdan belli oluyor belki beni tanımıyorsunuz ama doğruyu hep dile getirmeliyiz ben hakan_77 avatar üyeli şahıstım siyasi konuşmalarım nedeniyle bant olmuştum nedeni doğruyu yazmak aslında beni atmanın nedeni forma zarar edecektim çünkü doğru olursan yalnış olarak gösterilirsin yalnış olursan doğru olarak gösterileceksin bu durum cehennem ve cennetin var oluşun gerçeğidir ama arkadaşlar sözü uzatmiyim belkide bilmeyenler olur maddi imkanı olmayan var onlar için birkaç bilgi verecem internet hakkında
    internetleri bilirsiniz içlerinden en iyisi vodafon benim için oda diğer hatlardan farkı yok ama sizler için bakışınızda durum farklı olarabilir onun için
    vodafon interneti günlük mb internetinden tut 8gb kadar çıkıyor kota aslında kotameselisi para meselesidir kazıktır çünkü hiç öyle bilmeyin kota diye birşey yoktur kazıktır çünkü neden ben mersela 11 tl karşılığında 100mb kotalı internet alıyorum neden kotasında durmuyor sürekli 3mbps internete giriyorum hız düşmüyor neden sizde düşüyor çünkü kurbanlık kuzusünüzda ondan yahudi meselesi işte neyse arkadaşlar yahudilere laf atmayım forma yahudiler beni bantlar cittiyim kardeşler aklınızı kulanırsanız benim gibi insan olursanız sizde yahudilerin para kaynağı olmazsınız 8gb 80 tl vereceğinize 11 tl verip sınırsız internete sahip olursunuz hemde kota olmayacak saygılar servgiler müslümanların kafanı yahudi gruplarına kullandırtmayan kardeşlerimin gözlerinden öperim saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri