Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: LG’nin yeni amiral gemisi G2 siyah renk ayrýcalýðýyla Turkcell’de

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart LG’nin yeni amiral gemisi G2 siyah renk ayrýcalýðýyla Turkcell’de

LG’nin yeni amiral gemisi G2 siyah renk ayrýcalýðýyla Turkcell’de

Turkcell, LG'nin ergonomik tasarýmý ve kullaným kolaylýðý sunan pratik özellikleriyle dikkat çeken yeni gözdesi G2'nin satýþýna her ihtiyaca uygun farklý seçeneklerle 25 Eylül'de baþlýyor. Turkcell, müþterilerine 16 GB'lýk siyah renk seçeneði ayrýcalýðý da sunuyor

Türkiye’nin lider iletiþim ve teknoloji þirketi Turkcell, avantajlý akýllý telefon kampanyalarýna, sýra dýþý tasarýmýyla akýllý telefon standartlarýný deðiþtiren LG G2 ile devam ediyor. 5.2 inç’lik ekranýna raðmen ortalama bir kiþinin tek elle rahat bir þekilde kavrayabileceði þekilde tasarlanan LG G2, 25 Eylül Çarþamba gününden itibaren Turkcell Ýletiþim Merkezleri (TÝM), ve turkcellmagaza.com’da Turkcell’lilerin beðenisine sunulacak.

Turkcell’lilere özel 16 GB siyah renk seçeneði
    24 ay boyunca tarifeye ek ayda 61 TL’den baþlayan fiyatlarla Turkcell’lilerle buluþacak olan G2’in tavsiye edilen peþin satýþ fiyatý ise 1.599 TL. 16 GB’lýk siyah renk seçeneðinin, belirli bir sure sadece Turkcell’lilere özel olarak sunulduðu LG G2, Çift Taþýyýcý (Dual Carrier) desteði sayesinde Turkcell’lilere mobil internetin ***fini iki kat hýzlý yaþatýyor.

Tasarýmda yeni boyut
    LG G2’nin diðer akýllý telefonlardan farklý olarak tuþlarý ürünün arka kýsmýnda yer alýyor. Telefonun arkasýndaki ‘Sihirli Tuþ’ kolay ve doðal bir nagivasyon saðlýyor. Yan tuþlara ihtiyaç duyulmayacak þekilde, tam iþaret parmaðýnýn altýna yerleþtirilmiþ bu tuþ, telefon tutuþunda en çok kullandýðýnýz iþaret parmaðýnýzdan yola çýkarak tasarlandý.

Üstün pil ömrü
    LG G2, 5.2 Full HD ekrana sahip. Sadece 2.65 mm’lik inceliðe sahip telefon, IPS teknolojisi ile üstün görüntü kalitesi sunuyor. LG G2’nin 3,000mAh pili de en büyük yeniliklerinden biri.

Hareketli görüntülerde tam netlik
    LG G2’nin 13 MP’lik kamerasýnda bulunan Optical Image Stabilizer (OIS) teknolojisi hareket halindeki görüntülerin bile daha net, parlak ve canlý olmasýný saðlýyor. LG G2, CD’den çok daha üstün, stüdyo kalitesinde 24 bit/192kHz Hi-Fi playback sese sahip. Bu da kullanýcýlarýn, daha önce bir akýllý telefonda görmedikleri gerçek ses performansýna þahit olmalarý anlamýna geliyor.

LG G2 Teknik Özellikler
    Ýþletim Sistemi: Android 4.2.2
    Ýþlemci: Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 , 2.26 GHz Krait 400 4 Çekirdek
    Ekran: 5.2 inç Full HD IPS kapasitif dokunmatik ekran
    Çözünürlük: 1920x1080 piksel
    Kamera: 13 MP
    Bellek: 16 GB Dahili Hafýza
    Aðýrlýk: 143 gr
    Boyutlar: 138.5 x 70.9 x 8.9 mm
    Batarya: Li-Pro 3000 mAH (900 saate kadar bekleme - 17,5 saate kadar konuþma)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

General mobile Dýscovery diyorum baþka bir þey demiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mert383 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    General mobile Dýscovery diyorum baþka bir þey demiyorum.
    haklýsýn hem de fiyatý ucuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri